Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Κοπή βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων
Μια ξεχωριστή Κυριακή ήταν η 29η Ιανουαρίου 2023 για τα Μέλη και τους φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων καθώς τοπικοί και ετεροδημότες συγκεντρώθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νεκταρίου Άνω Αποστόλων για την κοπή της πίτας και την παρουσίαση των πεπραγμένων του Συλλόγου για το έτος 2022.

Επιφωνήματα χαράς και θερμοί εναγκαλισμοί λάμβαναν χώρα μέσα στην αίθουσα μεταξύ των αφιχθέντων, που συναντιόταν μετά από τόσο χρόνο.

Οι δύο τοπικοί Ιερείς, Πατέρας Δημήτριος και Ευάγγελος ευλόγησαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα και το πολυπόθητο φλουρί το κέρδισε ένας μικρός φίλος του Συλλόγου, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Τα δώρα του Συλλόγου: δύο καλάθια με προϊόντα Ελληνικής γης ,συνοδευόμενα από την Εικόνα της Παναγιάς μας – αντίγραφο από το Τέμπλο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Με την ευκαιρία της συνεύρεσης ο Σύλλογος βράβευσε τα Μέλη: Ευγενία Στεφανίδου, Στέλλα Πολίτοβα , Ελένη Αλμασίδου καθώς και τον εξαιρετικό φίλο Θεόφιλο Καρυπίδη για την άοκνη εργασιακή προσφορά τους στην εξυπηρέτηση των σκοπών του Συλλόγου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης μετά από ένα σύντομο προοίμιο με σκέψεις και σημαντικές ευχές για την καινούρια χρονιά, έκανε ένα αναλυτικότατο απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς και οικονομικού περιεχομένου αλλά και του όλου πραγματοποιηθέντος έργου του Συλλόγου ,παρουσιάζοντας παράλληλα και τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων για το τρέχον έτος 2023.

Μετά το πέρας του απολογισμού του Προέδρου, ακολούθησε ωριαία οπτική προβολή επιτομής των σημαντικών εκδηλώσεων του 2022 ,για την οποία όλοι οι παρευρισκόμενοι εκφράστηκαν με γενναιόδωρα χειροκροτήματα και θετικά σχόλια.

Κλείνοντας όλη την εκδήλωση με τα πλούσια εδέσματα ο Πρόεδρος- εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου- ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, που αγνόησαν τις δύσκολες καιρικές και υγειονομικές συνθήκες και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τον χορηγό του Συλλόγου ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ Α.Ε. καθώς και τα Μέλη με ιδιαίτερη συνεισφορά όπως: την οικογένεια Κωνσταντίνου και Όλγας Κουκάκη, το μετανάστη μας Νίκο Γεωργιάδη και την ετεροδημότη κ. Φρειδερίκη Παλαπανίδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ.Βλάσης Κουρτίδης, καθώς και ο Πρόεδρος της κοινότητας Μαυρονερίου κ.Πέτρος Καρακίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.