Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 25/2/2023, 5:27 μ.μ.

Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη προχθές (23 Φεβρουαρίου 2023) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, όπως επίσης στην αυλή και σε αποθήκες της οικίας, εντοπίσθηκαν με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου «ROXY» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών και κατασχέθηκαν:

- 5 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 252 γραμμαρίων, που είχε κρύψει μέσα χώμα στην αυλή του σπιτιού του,

4 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού βάρους 17,51 γραμμαρίων,

4 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 4,24 γραμμαρίων,

φυτικά αποσπάσματα κάνναβης σε δοχείο με υγρό για την παρασκευή ελαίου κάνναβης,

1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και

το χρηματικό των ποσό 380 ευρώ.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία φορητή συσκευή ανίχνευσης μετάλλων, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (τέιζερ), καθώς επίσης και 6 πήλινα αντικείμενα (αγγείο, κύπελλο κ.α.), τα οποία όπως διαπιστώθηκε είχε επεξεργαστεί προκειμένου να ομοιάζουν με αρχαία, με σκοπό την πώλησή τους.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/1144963462855625

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη προχθές (23 Φεβρουαρίου 2023) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 22 έως 23 Φεβρουαρίου σε περιοχή των Σερρών, αφαίρεσε ένα όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπού αξίας 1.000 ευρώ, το οποίο εντοπίσθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από 21 έως 22 Φεβρουαρίου, παραβίασε δύο οικίες στην ίδια περιοχή, από όπου αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές, ενδύματα και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ, μέρος των οποίων εντοπίσθηκε μέσα στο παραπάνω κλεμμένο όχημα, όπως και ένα διαρρηκτικό εργαλείο, τα οποία κατασχέθηκαν.

Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2023, παραβίασε κατάστημα στην Κατερίνη και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 300 ευρώ, τα οποία εντοπίσθηκαν και παραδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (24 Φεβρουαρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα οικίας που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

8 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 170 εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσεσε ειδικά διαμορφωμένο χώρο,

91,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

204 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης,

1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και

εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης (λαμπτήρες, θερμόμετρα, μετασχηματιστές κ.α.).

Επίσης, στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Εξιχνίαση κλοπών

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας μαζί με συνεργούς, την 4η Φεβρουαρίου 2023 σε περιοχή της Πέλλας, διέρρηξαν τρία σταθμευμένα οχήματα, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικό χρηματικό ποσό 700 ευρώ, εργαλεία και άλλα αντικείμενα.

Συνελήφθησαν δύο άντρες στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης πρόκλησης σωματικών βλαβών που έλαβε χώρα πριν δύο μέρες στο κέντρο πόλης

Η άμεση κινητοποίηση και οι επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού πρόκλησης σωματικών βλαβών που έλαβε χώρα πριν δύο μέρες σε περιοχή του κέντρου πόλης, οδήγησαν στον εντοπισμό και στη σύλληψη δύο ατόμων, αλλά και στην ταυτοποίηση των στοιχείων ενός ακόμη εμπλεκόμενου.

Πρόκειται για 27χρονο ημεδαπό, 45χρονο αλλοδαπό (συλληφθέντες), καθώς και 35χρονο ημεδαπό (ταυτοποιημένα στοιχεία), σε βάρος των οποίων αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν σχετική δικογραφία.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες της 23-02-2023, σε περιοχή του κέντρου πόλης, έλαβε χώρα περιστατικό μεταξύ του προαναφερόμενου αλλοδαπού και 24χρονου ημεδαπού, κατά το οποίο ο πρώτος, με χρήση όπλου, προκάλεσε στον δεύτερο τραύμα στο δεξί πόδι. Άμεσα ο 27χρονος και ο 35χρονος με χρήση σωματικής βίας προκάλεσαν στον αλλοδαπό σωματικές βλάβες, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποίησαν σωματική βία σε βάρος δύο ατόμων που προσπάθησαν να ανακόψουν την επίθεση σε βάρος του 45χρονου.

Σημειώνεται ότι, ο αλλοδαπός άντρας νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Αναφέρεται επίσης ότι νοσηλεύεται και ο 24χρονος παθόντας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.