Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Α. Τζούρτζος: "Κριτής μας η τοπική κοινωνία και καθρέπτης μας το έργο μας..."

Γράφει ο Αθανάσιος Τζούρτζος

Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Παιονίας

Όταν οι ευσεβείς πόθοι των "εργολάβων" παραπληροφόρησης και συκοφάντησης δεν υλοποιούνται, όταν από κάποιους πρώην αποτυχημένους εκφραστές της τοπικής εξουσίας υπάρχει αδυναμία ουσιαστικής και τεκμηριωμένης πολιτικής θέσης, όταν υπάρχει έλλειμμα σεβασμού προς τους θεσμούς, τότε γίνεται αντιληπτό, ότι την κατάντια τους και τον πανικό τους πλέον δεν μπορούν να τον κρύψουν.

Και αυτό είναι λογικό σε ένα βαθμό, αφού κριτής της διοίκησης του δήμου είναι η κοινωνία και όχι οι κατευθυνόμενοι κονδυλοφόροι της συμφοράς, που ο ηθικός τους κατήφορος δεν έχει πάτο.

Τον τελευταίο καιρό με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και πεζές εκφράσεις, επιχειρούν να πλήξουν το ήθος και την πολιτική μου παρουσία, αποφεύγοντας τον δημοκρατικό διάλογο και τη θεσμική διαδικασία, θέτοντας δηλαδή θέματα ή και ερωτήματα στο δημοτικό συμβούλιο.

Μάλιστα οι ίδιοι, ανακάλυψαν πεταμένες σακούλες με μπάζα, από ασυνείδητους συμπολίτες μας και εξέφρασαν την ευαισθησία τους για την κατάσταση της βρύσης στην πλατεία της Γουμένισσας.

Είναι προφανές ότι επιχειρούν να πλήξουν τόσο το πρόσωπο μου όσο και τη Δημοτική Αρχή αναγάγοντας σε μείζον θέμα, τα όποια προβλήματα ανακαλύπτουν, για τα οποία ωστόσο υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία επίλυσης τους.

Δεν ισχυρίστηκα ποτέ και δεν θα το κάνω και τώρα, ότι δηλαδή όλα είναι τέλεια και όλα λειτουργούν άψογα.

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ένας ζωντανός Οργανισμός, με μεγάλη ένταση, προγραμματισμό, πολύπλευρη διαχείριση, ευαισθησία και διαφάνεια. Απέναντι σε αυτό το περιβάλλον που το πλαισιώνει σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό, προσπαθούμε να ανταποκριθούμε καθημερινά στα μικρά και μεγάλα ζητήματα που προκύπτουν, υλοποιώντας τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις.

Έχουμε ηθικό χρέος και γι αυτό εργαζόμαστε με υπευθυνότητα, τιμιότητα και μεθοδικότητα, με σκοπό να δημιουργήσουμε συνθήκες πολύπλευρης ανάπτυξης υλοποιώντας μικρά και μεγάλα έργα, προσφέροντας κοινωνικές υπηρεσίες και έχοντας τη διαφάνεια ως βασική αρχή στη λειτουργία μας.

Για όλα αυτά θα κριθούμε από την τοπική κοινωνία που γνωρίζει, κρίνει και αποφασίζει συγκρίνοντας και αξιολογώντας τον καθένα από εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.