Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Πρώτος μεγάλος μαζικός αγώνας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύποιυ Συλλόγου 
Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Τον πρώτο μεγάλο μαζικό αγώνα μετά από 3 χρόνια διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης, με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς. Σκοπός αυτής της νέας δρομικής επανεκκίνησης η καλλιέργεια του φίλαθλου πνεύματος και του μηνύματος πως το τρέξιμο είναι χαρά και υγεία.

Οι αγώνες με την ονομασία «Δρόμος Ηρώων Κιλκίς» μήκους 10.500 μέτρων, 4.800 μέτρων και παιδικού αγώνα ΑμεΑ 1.000 μέτρων πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία την Κυριακή 26/6/2022 με αφετηρία και τερματισμό το Δημαρχείο Κιλκίς. Στην εκκίνηση βρέθηκαν περί τους 300 δρομείς όλων των ηλικιών από διάφορους νομούς της χώρας και 30μελής ομάδα από τη γειτονική Γευγελή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Κιλκίς, στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, στην Τροχαία Κιλκίς, στο περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο τμήμα ποδηλασίας ΓΑΣΚ, στους χορηγούς των δώρων που ήταν τα καταστήματα Stepsport, Panoramix Sport, Ιnsport.gr, Fx Point , το Οινοποιείο Αϊδαρίνη και τα Mikel Kilkis.

Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στους εθελοντές που για μια ακόμη χρονιά η βοήθεια τους υπήρξε πολύτιμη στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και ασφαλώς σε όλους τους δρομείς που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.