Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

(Video) Αξιέπαινη ιδιωτική πρωτοβουλία για απομάκρυνση φθαρμένων ελαστικών από το λόφο του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Αξιέπαινη ιδιωτική πρωτοβουλία για απομάκρυνση φθαρμένων ελαστικών από το λόφο του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς, την Τρίτη 26 Απριλίου 2022.

3 σχόλια:

  1. Μακάρι να βρεθούν άτομα πρόθυμα να βοηθήσουν στην δράση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννης Κολιούσκας26 Απριλίου 2022 στις 10:04 μ.μ.

    Το εγχείρημα είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι ενδεχομένως φαίνεται στην οθόνη. Τα παιδιά δυσκολεύτηκαν πολύ από το πλήθος, το βάρος, τον όγκο αλλά και τον βαθμό της «ενσωμάτωσης» των ελαστικών από τη φύση.
    Επιπρόσθετα, η κακή οργάνωση και δημοσιοποίηση της δράσης από τα παιδιά, δεν απέφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα ως προς την προσέλευση εθελοντών.
    Σε κάθε περίπτωση, η δημοτική αρχή υποσχέθηκε πως θα είναι αρωγός στην προσπάθεια με όχημα που θα μεταφέρει σε κατάλληλο σημείο τα ελαστικά (μήπως να διαθέσει και προσωπικό για βοήθεια;). Απομένει να φανεί αν θα υλοποιηθεί η υπόσχεση…
    Μπράβο στα παιδιά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τελικά που θα καταλήξουν όλα αυτά τα ελαστικά που μαζεύτηκαν ; Υπάρχει ανακύκλωση ελαστικών ; Γιατί δεν δημιουργεί ο Δήμος Κιλκις χώρο όπου μπορούν να εναποτίθενται ; ΑΔΡΑΝΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.