Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

"Ανεβάστε φίλοι του Νέστου το βίντεο του αγώνα με την Αναγέννηση Πλαγιάς"


Ανακοίνωση Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς
Την Κυριακή όσοι ήμασταν παρόντες στο γήπεδο Χρυσούπολης είδαμε με τα μάτια μας πως διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ενώ ο αγώνας καλύφθηκε από βίντεο (σε κάθε εντός έδρας αγώνα ανεβάζουν το βίντεο του αγώνα την ίδια ημέρα), από την Κυριακή προσπαθούμε να βρούμε το συγκεκριμένο βίντεο για να το δείξουμε στους ποδοσφαιριστές μας.

Όχι για να δούμε τα τραγικά ατομικά λάθη του διαιτητή, άνθρωπος είναι και αυτός κάνει λάθη, όπως κάνουν οι προπονητές, όπως κάνουν οι ποδοσφαιριστές.

Απλά χρειαζόμαστε το βίντεο για να μάθουμε ως Ομάδα πως θα διαχειριζόμαστε μια τέτοια συγκεκριμένη κατάσταση, όταν δηλαδή δεν σου δίνουν στο 50' πεντακάθαρο πέναλτι για να έρθει το ματς στα ίσα και όταν στο 59' ενώ η μπάλα ειναι πεντακάθαρα 1 μέτρο έξω από την γραμμή της εστίας δείχνει την σέντρα για το 2-0.

Ανεβάστε φίλοι του Νέστου το βίντεο του αγώνα, το θέλουμε απλά για να δουλέψουμε και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις για να ξεχωρίζουμε γιατί ήμαστε σίγουροι τέτοιες καταστάσεις δεν ξέρει καμιά άλλη ομάδα της κατηγορίας να διαχειρίζεται.

Εμείς η ΟΜΑΔΑ του ΚΙΛΚΙΣ όπως λέτε, η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ σε κάθε παιχνίδι θα αγωνιζόμαστε σαν το πιο μεγάλο Τελικό του πλανήτη και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας.

Είναι άδικο να συμβαίνουν αυτά και να χτυπάτε κύριοι μια τόσο υγιή και σωστά δομημένη ομάδα αγωνιστικά και οικονομικά.

Κάθε Παιχνίδι Τελικός.

2 σχόλια:

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΝΤΩΣ. ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.ΟΜΩΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΩΣ ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ 2022 ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΤΕ 4 ΗΤΤΕΣ ΜΕ 1 ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ΚΑΙ 15 ΚΑΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ; ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον Γ.Χατζηιωαννίδη που κάνει τα πάντα όλες τις δουλειές και όχι μόνο ως προπονητής, καθώς είναι το πρόσωπο στο οποίο πιστώνεται εξολοκλήρου η επιτυχημένη πορεία της Αναγέννησης Πλαγιάς. Οχι άδικα καθώς είναι το πολυεργαλείο που τρέχει την ομάδα και κάνει όλα όσα προκειμένου να παρουσιάζεται η Πλαγιά έτοιμη παντού.Υγεία και δύναμη και όλα θα αλλάξουν γιατί το αξίζει ο άνθρωπος αυτός.Ας μας συγχωρέσει το διοικητικό επιτελείο αλλά είναι σε μεγάλο βαθμό ο άνθρωπος αυτός στον οποίο στηρίζεται η καλή παρουσία της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.