Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Έλαμψε δια της απουσίας της η δημοτική αρχή Κιλκίς

Μια μοναδική, μυσταγωγική βραδιά απόλαυσαν τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, στη Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση που διοργάνωσε το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο η «πόλις».

Η αίθουσα πλημμύρισε με ακούσματα, μυρωδιές και άρωμα Μικράς Ασίας, Χριστουγέννων και παράδοσης.

Από την εξαιρετική εκδήλωση ωστόσο, που ήταν ενταγμένη στο επίσημο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Κιλκίς για τα φετινά Χριστούγεννα, έλαμψε δια της απουσίας της η δημοτική αρχή με τη δικαιολογία της ταυτόχρονης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Ούτε 5 λεπτά δεν διέθεσαν εκπρόσωποί της για να καλωσορίσουν έστω, τους 35 και πλέον χορωδούς και τους συνοδούς τους από τις χορωδίες του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Φίλων Χορωδιακής Μουσικής Χαλάστρας, που έφτασαν στο Κιλκίς μόνο και μόνο για να συμμετάσχουν στην πολύ όμορφη κατά τα άλλα βραδιά.

Αν μη τι άλλο, η εν λόγω απουσία ακούστηκε, αλλά και φάνηκε ακόμη πιο έντονη, όταν ο Πρόεδρος του Βαφοπούλειου κ. Δημήτρης Παπαζαχαρίου, χαιρετίζοντας το κοινό, ανακοίνωνε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό την πρόθεση, αλλά και το ενδιαφέρον του να συνεργαστεί με το Δήμο Κιλκίς σε θέματα πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.