Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Μυστηριώδεις εξαφανίσεις αδέσποτων σκύλων στο Κιλκίς - Τι λέει ο Φιλοζωικός

Μυστηριώδεις εξαφανίσεις αδέσποτων σκύλων στο Κιλκίς - Τι λέει ο Φιλοζωικός, Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022.

5 σχόλια:

  1. Ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος έχει καταφέρει με την αξία του να αποκτήσει τον τίτλο του εξολοθρευτή..Και το θράσος του είναι τέτοιο που δεν τον νοιάζει που όλη αυτή η μαζική εξολόθρευση κάνει και τον πιο ηλίθιο πλέον να υποψιάζεται ότι πίσω από όλα κρύβεται αυτός και κατ επέκταση ο Δήμος..Και το μόνο που χει να παρουσιάσει σαν αντιστάθμισμα είναι μια αόριστη εξαγγελία για ένα καταφύγιο που κάτι μου λέει ότι στην πορεία θα χαθεί στις μελέτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος έχει καταφέρει με την αξία του να αποκτήσει τον τίτλο του εξολοθρευτή..Και το θράσος του είναι τέτοιο που δεν τον νοιάζει που όλη αυτή η μαζική εξολόθρευση κάνει και τον πιο ηλίθιο πλέον να υποψιάζεται ότι πίσω από όλα κρύβεται αυτός και κατ επέκταση ο Δήμος..Και το μόνο που χει να παρουσιάσει σαν αντιστάθμισμα είναι μια αόριστη εξαγγελία για ένα καταφύγιο που κάτι μου λέει ότι στην πορεία θα χαθεί στις μελέτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους έχουμε μάθει πια. Όταν έρχεται η εποχή των πανηγυριών ο δήμος "λύνει" το πρόβλημα των αδέσποτων, κοινώς τα εξαφανίζει!!! Τα λεφτά που παίρνουν για την υποτιθέμενη μέριμνα να μας που επιτέλους τι τα κάνουν γιατί για τα ζώα δεν τα διαθέτουν. Έχουν εξαφανίσει ένα ένα όλα τα σκυλάκια στη γειτονιά μου. ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή το Δήμο !!! Βρήκαν λύση ! Ευρωπαϊκή χώρα είναι αυτή ;!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άραγε η επιδότηση τι ακριβώς καλύπτει? Γιατί τα χρήματα στα ζώα σίγουρα δεν πάνε..
    Άραγε την προεκλογική περίοδο αυτό το παχύδερμο ο αντιδήμαρχος τι έργο θα έχει να μας παρουσιάσει?
    Με τι θα μας παραμυθιασει?
    Όποιος τους ξαναψηφίσει άξιος της μπίρας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.