Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Τα νέα του ΑΘΛΟΥ Κιλκίς (3/7/2021)


Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς

E
ξετάσεις ζωνών
Tα γυμναστήρια και οι αθλητικές εγκαταστάσεις άνοιξαν και πάλι μετά από την αναστολή λειτουργίας τους λόγω της φονικής πανδημίας.

Τι καλύτερο λοιπόν για να "εγκαινιάσουμε" την επαναλειτουργία του αθλητικού χώρου μας στον Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ από την εκδήλωση εξετάσεων και απονομής ζωνών στα αθλήματα tae kwon do και kick boxing.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos (επί της οδού 21ης Ιουνίου 43) - με πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των μέτρων προστασίας κατά του covid – 19 - σε τέσσερα γκρουπ για αθλητές-παιδιά ηλικιών από 5 έως και 13+ και σημείωσαν επιτυχία καθώς έλαβαν μέρος συνολικά ογδόντα (80) παιδιά στις σχετικές εξετάσεις στα οποία απονεμήθηκαν μετά το πέρας τους ζώνες και διπλώματα.

Συγχαρητήριο 

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι προπονητές του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ συγχαίρουν όλα τα παιδιά – αθλητές που ανήκουν στο δυναμικό του Συλλόγου μας και πέρασαν επιτυχώς τις εξετάσεις ζωνών στα αθλήματα tae kwon do και kick boxing.

Τους ευχόμαστε υγεία, πολλές επιτυχίες και πάντα ψηλά να κατακτούν αθλητικές κορυφές.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και οι γονείς των αθλητών οι οποίοι σε δύσκολες εποχές δεν φείδονται των όποιων ´'θυσιών'' και στηρίζουν την αγάπη των παιδιών τους για τον αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.