Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

"Τα Ψέματα τελείωσαν - Δικαιώνει το Νοσοκομείο Κιλκίς η Εθνική Αρχή Διαφάνειας"


Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ νομού Κιλκίς
Δεν ήταν λίγες οι φορές που γνωστοί καιροσκόποι αντί να υποστηρίξουν την τιτάνια προσπάθεια ιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου Κιλκίς να προστατεύσουν την υγεία μας εν μέσω της πανδημίας, επιδόθηκαν σε μια ανεύθυνη και διαρκή εκστρατεία υπονόμευσης της δημόσιας υγείας στο Νομό.

Γιατί πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί η αυταπόδεικτα συνειδητή διασπορά ψευδών και ανυπόστατων ισχυρισμών για δήθεν έλλειψη οξυγόνου και έλλειψη μέτρων προστασίας σε ένα Νοσοκομείο που λειτουργούσε απολύτως σύννομα, κάνοντας τα πάντα για να προστατεύσει κάθε ένα Κιλκισιώτη και κάθε μία Κιλκισιώτισσα από τη λαίλαπα του κορωνοϊού;

Τα fake news, η κορωνοκαπηλεία και οι χυδαιότητες τελείωσαν. Και τελείωσαν οριστικά, με το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, που αποδεικνύει απόλυτα και τελεσίδικα ότι όλες οι τηλεκαταγγελίες δεν ήταν παρά φτηνές συκοφαντίες.

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα επάρκειας σε παροχή οξυγόνου. Υπήρξε μόνον αδιάκοπη παροχή.

Διαπίστωσε ότι το Γ.Ν. Κιλκίς διέθετε πλήρη επάρκεια σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και μέσα ατομικής προστασίας.

Διαπίστωσε ότι επεδείχθη απόλυτη συνέπεια και τήρηση της νομιμότητας στη χορήγηση ειδικών αδειών σε προσωπικό που ανήκε σε ομάδες υψηλού κινδύνου.

Διαπίστωσε ότι είχαν εξασφαλιστεί όλοι οι απαραίτητοι όροι υγιεινής και καθαριότητας.

Διαπίστωσε ότι είχε διασφαλιστεί ειδικός χώρος για την εφαρμογή των Μέτρων Ατομικής Προστασίας εκ μέρους του προσωπικού.

Διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε σύγχυση στη νοσηλεία ύποπτων και θετικών κρουσμάτων και ότι ελήφθησαν όλα τα μέτρα για το διαχωρισμό των χρήσεων των χώρων, της καθαριότητας και απολύμανσής τους.

Οι διάφοροι καιροσκόποι επέλεξαν να υποσκάψουν την προσπάθεια υπέρβασης της πανδημίας.

Επέλεξαν να διασπείρουν ψέματα.

Να παραπλανήσουν συστηματικά τους Κιλκισιώτες.

Να προσβάλλουν τη σκληρή δουλειά του υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου.

Να μας κοροϊδεύσουν όλους σταθερά, για ίδιον όφελος, εν μέσω της πρωτοφανούς δοκιμασίας της πανδημίας, χωρίς καν να σεβαστούν τους αγώνες και τις αγωνίες μας.

Όμως, δεν πειράζει. Οι γιατροί, οι νοσηλευτές, και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου μας βοήθησαν να βγούμε από αυτή την κρίση νικητές.

Οι καιροσκόποι όμως βγαίνουν πάντα χαμένοι. Γιατί όσο πιο κοντά φτάνουμε στο τέλος της πανδημίας, τόσο πιο κάτω φτάνουν στον προσωπικό τους κατήφορο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.