Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Τσιτουρίδης: «Ο κ. Μητσοτάκης μπερδεύει τη ΔΕΘ με κομματικές φιέστες»


Δελτίο τύπου Ελλήνων Ριζοσπαστών
Στην εναγώνια αναζήτηση επικοινωνιακών ευρημάτων ο κ. Μητσοτάκης απεφάσισε να αλλάξει την ταξιθεσία των καλεσμένων στην ομιλία του στη ΔΕΘ. Έτσι στις πρώτες σειρές δεν κάθισαν αυτοί που θα επέτασσε το δημόσιο πρωτόκολλο, αλλά κομματικοί νεολαίοι.

Ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται να αγνοεί ότι η Πολιτεία και οι θεσμοί της δεσμεύονται για την τήρηση συγκεκριμένου πρωτοκόλλου που καθορίζει και το προβάδισμα στην ταξιθεσία.

Και η ΔΕΘ ανεξάρτητα από τη νομική μορφή της είναι ένας από τους φορείς που δεσμεύεται για την τήρηση κανόνων δημοσίου χαρακτήρα.

Είναι λυπηρό που ο κ. Μητσοτάκης και όσοι είχαν αυτή την φαεινή ιδέα φαίνεται να συγχέουν μια δημόσια εκδήλωση, όπως είναι τα εγκαίνια της ΔΕΘ, με κομματικές συνάξεις και φιέστες ευτελίζοντας έτσι θεσμούς και πρωτόκολλα.

Η ευθύνη όμως δε σταματά σ’ αυτούς.

Ευθύνες γι’ αυτή τη θλιβερή εικόνα φέρουν τόσο η διοίκηση της ΔΕΘ όσο και αυτοί που μέσα σε μια φιλελεύθερη παράταξη ανέχονται τέτοιες πρακτικές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.