Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Συνάντηση του Γ. Γεωργαντά με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό.
Συζήτησαν για θέματα αρμοδιότητας των δυο υπουργείων, και κυρίως για τις επικείμενες απλουστεύσεις και ψηφιοποιήσεις των διοικητικών διαδικασιών, που αφορούν τους αγρότες.

Συμφώνησαν να ιεραρχηθούν, να εξειδικευτούν και να τεθούν προς υλοποίηση οι κοινές δράσεις των δύο Υπουργείων το αμέσως επόμενο διάστημα, μετά και από συνάντηση με τον Υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη

Ο Γιώργος Γεωργαντάς ευχαρίστησε τον Υπουργό για την ένταξη, στους δικαιούχους αποζημιώσεων λόγω Covid-19, τους καλλιεργητές καλοκαιρινής και φθινοπωρινής πατάτας, καθώς και του υπαίθριου καρπουζιού mini & obla. Οι δυο αυτές καλλιέργειες αφορούν μεγάλο αριθμό παραγωγών του Κιλκίς και η δυνατότητα αποζημίωσής τους αποτελεί ουσιαστική στήριξη στην παραγωγή του Νομού.

Σημειώνεται ότι η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για τους παραγωγούς, έχει ήδη ξεκινήσει από τις 2/6 ενώ λήγει στις 2/7.

Ο Γιώργος Γεωργαντάς και ο Σπήλιος Λιβανός συμφώνησαν να συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά, τόσο για αγροτικά θέματα που αφορούν και το νομό Κιλκίς όσο και για ζητήματα συναρμοδιότητας των Υπουργείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.