Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Ερώτηση Ε. Αγαθοπούλου για τα έργα αγροτικών υποδομών σε Κιλκίς-Παιονία


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
«Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι» ήταν εν ολίγοις η απάντηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην ερώτηση που κατέθεσε η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, σχετικά με την πρόοδο και το χρονοδιάγραμμα των έργων αγροτικών υποδομών στου δήμους Κιλκίς και Παιονίας.

Στην απάντηση του Υπουργείου τονίζεται ότι στο «..υπό διαμόρφωση Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Αγροπεριβαλλοντικών Υποδομών (ΕΣΑΑΥ)διερευνάται η ωριμότητα των αναφερόμενων στην ανωτέρω ερώτηση μελετών, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες ωρίμανσής τους.» Επίσης, το Υπουργείο ξεκαθαρίζει ότι ούτε μελέτες υπάρχουν για τα έργα, ούτε οι αποφάσεις για την υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων έχουν ληφθεί.

Τα παραπάνω, καταδεικνύουν τον εμπαιγμό του τότε Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σκρέκα και της κυβέρνησης της ΝΔ στους πολίτες του Κιλκίς και της Παιονίας και τη καλλιέργεια προσδοκιών στους επαγγελματίες του πρωτογενή τομέα χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για την υλοποίηση όλων όσων τους υποσχέθηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Κιλκίς.

Ενώ έχει ανοίξει η συζήτηση για την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης και τα έργα υποδομών για την πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη θα είναι στο επίκεντρο, με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ, το Κιλκίς ετοιμάζεται να κατέβει από το τρένο της ανάπτυξης πριν καν ξεκινήσει.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης μπορείτε να το δείτε εδώ: https://bit.ly/3hUysMh

Το πλήρες κείμενο της απάντησης του Υπουργείου μπορείτε να το δείτε εδώ: https://bit.ly/3bP5ERv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.