Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΚΔΑΠ Kinesis for kids: Φτιόξε μόνος σου ένα "Χειροποίητο Πασχαλινό λαγουδάκι"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Φτιόξ' το Μόνος Σου "Χειροποίητο Πασχαλινό λαγουδάκι" 
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
* 1 μονόχρωμη κάλτσα 
* ρύζι 
* λαστιχάκια 
* μαύρο μαρκαδόρο 
* ψαλίδι 
1 χρωματιστή κορδέλα 

Η γιορτή του Πάσχα απέχει μόλις μερικές μέρες. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να στολίσουμε το σπίτι μας με πασχαλινές κατασκευές από τα χεράκια μας! Στο βίντεο αυτό παρουσιάζεται πώς με απλά υλικά μπορούμε μόνοι μας να φτιάξουμε ένα χαριτωμένο λαγό! Καλή Ανάσταση σε όλους. 

Φτιάξ΄το μόνος σου 

Από απλά πειράματα για παιδιά μέχρι κατασκευές κοσμήματος και χειροτεχνίες αφορά η συγκεκριμένη δραστηριότητα. Μια δράση καινοτόμα που ήρθε και ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους. Μια δράση η οποία συμβάλλει στη λήψη πρωτοβουλίας, τον αυτοέλεγχο και τον πειραματισμό των παιδιών. 

Info: Μαρκέλλα Κόκκαλη 

Είμαι απόφοιτος του τμήματος προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στις φυσικές και προμαθηματικες έννοιες. 

Βιογραφικό Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον τομέα της αγωγής και εκπαίδευσης, καθώς έχω προϋπηρεσία σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, ενώ παράλληλα έχω ασχοληθεί και με ιδιαίτερα μαθήματα. 

Η αγάπη μου για τα παιδιά και η ενέργεια που μου δίνουν αποτελεί κινητήρια δύναμη για να ασκώ το λειτούργημα αυτό. Μέσω των δραστηριοτήτων που πραγματοποιώ στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, που αφορούν την ενισχυτική διδασκαλία, τη μαγειρική, το παιχνίδι στα αγγλικά και τα πειράματα για παιδιά, στόχος μου είναι να φροντίσω ώστε να περνούν καλά και να τους μεταλαμπαδεύσω γνώσεις που μπορεί να τους φανούν απαραίτητες στο μέλλον. 

ΚΔΑΠ Kinesis For Kids 21ης Ιουνίου 20 Κιλκίς Τ.Κ. 61100 |τηλ 23410 22220
ΚΔΑΠ Kinesis For Jyniors Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Κιλκίς Τ.Κ. 61100 |τηλ. 2341023000
ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics Εθνικής Αντιστάσεως 27 Κιλκίς Τ.Κ. 61100 |τηλ. 23410 22280
KINESIS GYM Γυμναστήριο στο Κιλκίς 25ης Μαρτίου 24 Τ.Κ. 61100 ☎️ 23410 20450 📧 kinesisk@otenet.gr 🌐 www.kinesis-gym.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.