Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021

Συλλυπητήρια επιστολή για το θάνατο του Δημήτρη Ταταρίδη


Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ–ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας - Δυνάμεις στο Δημόσιο που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ. 
Αποχαιρετούμε τον συνάδελφο, Δημήτρη Ταταρίδη, με βαθιά θλίψη αλλά και αγαλλίαση, γιατί ενώ δεν ζει πια ανάμεσα μας, αγωνίστηκε για να νικήσει η πραγματική ζωή, η ζωή με δικαιώματα, η ζωή με αξιοπρέπεια.


Διεκδίκησε επάξια και κατέκτησε να λέγεται ΑΝΘΡΩΠΟΣ, υπερασπιζόμενος πιστά τις αξίες της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης, της υπεράσπισης των δημόσιων αγαθών σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής.

Υπερασπίστηκε με συνέπεια τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, εμπνευσμένος πάντα από τους αγώνες και τις θυσίες του λαού μας.

Σε μια εποχή που κυβερνήσεις και εργοδοσία προσπαθούν να πάρουν πίσω τα πάντα, να βάλουν στο γύψο τη συνδικαλιστική δράση, να φιμώσουν κάθε φωνή διεκδίκησης, οι συλλογικοί αγώνες, στους οποίους συμμετείχε ο Δημήτρης, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

Οι αγώνες αυτοί θα συνεχιστούν, οι αγώνες αυτοί γράφουν ιστορία και διατηρούν άσβεστη τη μνήμη ανθρώπων, σαν τον Δημήτρη, μέχρι την τελική δικαίωση.

Θα τον θυμόμαστε πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου