Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Συλλυπητήρια επιστολή για το θάνατο του Δημήτρη Ταταρίδη


Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ–ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας - Δυνάμεις στο Δημόσιο που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ. 
Αποχαιρετούμε τον συνάδελφο, Δημήτρη Ταταρίδη, με βαθιά θλίψη αλλά και αγαλλίαση, γιατί ενώ δεν ζει πια ανάμεσα μας, αγωνίστηκε για να νικήσει η πραγματική ζωή, η ζωή με δικαιώματα, η ζωή με αξιοπρέπεια.


Διεκδίκησε επάξια και κατέκτησε να λέγεται ΑΝΘΡΩΠΟΣ, υπερασπιζόμενος πιστά τις αξίες της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης, της υπεράσπισης των δημόσιων αγαθών σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής.

Υπερασπίστηκε με συνέπεια τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, εμπνευσμένος πάντα από τους αγώνες και τις θυσίες του λαού μας.

Σε μια εποχή που κυβερνήσεις και εργοδοσία προσπαθούν να πάρουν πίσω τα πάντα, να βάλουν στο γύψο τη συνδικαλιστική δράση, να φιμώσουν κάθε φωνή διεκδίκησης, οι συλλογικοί αγώνες, στους οποίους συμμετείχε ο Δημήτρης, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

Οι αγώνες αυτοί θα συνεχιστούν, οι αγώνες αυτοί γράφουν ιστορία και διατηρούν άσβεστη τη μνήμη ανθρώπων, σαν τον Δημήτρη, μέχρι την τελική δικαίωση.

Θα τον θυμόμαστε πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.