Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Ώρα για νέα αρχή στη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς


Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης.
Εν δυνάμει υποψήφιος πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας χαίρομαι που οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών δικαιώνουν τις επιλογές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργού της χώρας μας Κυριάκου Μητσοτάκη που πάντα ήμουν και θα είμαι υπέρμαχος.

Η εξέλιξη στο θέμα της πανδημίας είναι προς το καλύτερο για την χώρα μας και πιστεύω ότι με την έναρξη του εμβολιασμού της κοινωνίας θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και θα οδηγηθούμε στην επιστροφή της ζωής μάς.

Και πάλι ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας χαίρομαι που η λειτουργία της ΔΕΕΠ Νομού Κιλκίς με πρόεδρο τον κ. Μηνά Παπαδόπουλο "ευθυγραμμίζεται" ύστερα από δική μου παρέμβαση με την ορθή λειτουργία της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, συνεδριάζοντας και ενημερώνοντας τα μέλη της ύστερα από 6 μήνες.

Θεωρώ ότι την θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ Νομού Κιλκίς θα πρέπει να κατέχει ένας αυθεντικός πρόεδρος και όχι κάποιος που γίνεται αποδέκτης καθοδηγιών.

Φτάνει πια.

 Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.