Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Επίσκεψη Κώστα Σκρέκα στην Παιονία


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης υποδέχθηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 στην Παιονία τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα τον οποίο συνόδευε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Επισκέφτηκαν δύο κρίσιμες περιοχές για την αγροτική ανάπτυξη του δήμου, την περιοχή του φράγματος Γουμένισσας πλησίον της Γρίβας και την περιοχή του ρέματος Σελεμλή.

Η χρησιμότητα και η αναγκαιότητα των έργων είχε συζητηθεί μεταξύ του Δημάρχου και των δύο Υφυπουργών στην συνάντηση που είχαν, για τον λόγο αυτό, στις 4 Οκτωβρίου του 2019 στην Αθήνα.

Οι πρόεδροι των ΤΟΕΒ και παραγωγοί που καλλιεργούν στις εν λόγω περιοχές παρουσίασαν στον κ. Σκρέκα τα οφέλη που θα προκύψουν από την υλοποίηση των δύο μεγάλων έργων για την περιοχή.

Ο κ. Σκρέκας δεσμεύτηκε πως στις αρχές του επόμενου έτους θα είναι σε θέση να ανακοινώσει το αν τα έργα θα προχωρήσουν γρήγορα, ώστε το Υπουργείο να προτείνει την ένταξή τους σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Δείτε την περιοδεία του Κώστα Σκρέκα στο νομό Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.