Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 15/7/2020, 11:30 μ.μ.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Κατερίνη για κατοχή ηρωίνης
Συνελήφθησαν χθες (14 Ιουλίου 2020) το βράδυ στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης δύο ημεδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, για από κοινού κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς οι ανωτέρω διότι όπως διαπιστώθηκε η ημεδαπή ήταν αποδέκτης ενός δέματος από Αθήνα, το οποίο παρέλαβε στον σταθμό υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Πιερίας και περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους 103 γραμμαρίων.

Η ποσότητα ηρωίνης όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή της ημεδαπής κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης.

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη διαρρήκτης στις Σέρρες
Συνελήφθη χθες (14 Ιουλίου 2020) τις πρώτες πρωινές ώρες στις Σέρρες από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών ένας ημεδαπός άνδρας για κλοπή.

Ειδικότερα ο ανωτέρω έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς την ώρα που διέρρηξε μονοκατοικία στις Σέρρες με σκοπό να αφαιρέσει τιμαλφή.

Από την περαιτέρω ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι τις τελευταίες ημέρες διέπραξε επιπλέον 3 διαρρήξεις σε διαμερίσματα στις Σέρρες από όπου κατάφερε να αποσπάσει κοσμήματα συνολικής αξίας 7.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη χθες (14 Ιουλίου 2020) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης μία ημεδαπή διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκιση 10 ετών και 6 μηνών για παράβαση καθήκοντος και ψευδή βεβαίωση-νόθευση.

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης
Συνελήφθη χθες (14 Ιουλίου 2020) το πρωί στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ένας ημεδαπός άνδρας διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στο μπαλκόνι της οικίας του 6 δενδρύλλια κάνναβης ύψους μέχρι 80 εκατοστών, τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Εξιχνίαση απάτης
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, μετά από καταγγελία ημεδαπού, διότι με το πρόσχημα πώλησης ενός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου το χρονικό διάστημα από τέλη Φεβρουαρίου 2020 έως και αρχές Μαρτίου 2020, απέσπασε συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.800 ευρώ ως προκαταβολή, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει παραδώσει το ανωτέρω όχημα.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση παράνομης διακίνησης χιλιάδων λαθραίων καπνικών προϊόντων

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έπειτα από την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στο λαθρεμπόριο μεγάλων ποσοτήτων καπνικών προϊόντων, οδήγησε στην εξιχνίαση διακίνησης χιλιάδων ακόμη αδασμολόγητων τσιγάρων και καπνού.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ο διευθύνων και έξι ακόμη μέλη της οργάνωσης, το χρονικό διάστημα Αυγούστου-Δεκεμβρίου του 2019 προέβησαν στη διακίνηση επιπλέον 724.500 πακέτων τσιγάρων και 8.400 συσκευασιών καπνού, τα οποία διέθεσαν σε 14 άτομα, με σκοπό την περαιτέρω πώλησή τους.

Οι διαφυγόντες δασμοί σύμφωνα με τις Τελωνειακές Αρχές ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 3.202.184,15 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.