Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Πάρε μέρος κι εσύ στην online δημοσκόπηση γυμναστηρίου KINESIS GYM KILKIS

Ανακοίνωση KINESIS GYM KILKIS
Το γυμναστήριο KINESIS GYM από την έναρξη του έως και σήμερα είχε, έχει και θα έχει σαν γνώμονα την ασφάλεια των πελατών και την παροχή υπηρεσιών γυμναστηρίου υψηλών προδιαγραφών. 

Στα πλαίσια της προετοιμασίας μας για την "επόμενη μέρα" και αφού πάρουμε σαν κλάδος γυμναστηρίων την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές για την επανέναρξη μας, ετοιμάσαμε ένα ερωτηματολόγιο που θα βοηθήσει τόσο εμάς όσο και τους ειδικούς και θα δώσει τον πρώτο λόγο σε όλους εσάς, τους ανθρώπους που ασχολείστε ενεργά με την γυμναστική και το Fitness γενικότερα.

Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες, τηρώντας όλες τις αρχές των προσωπικών δεδομένων και τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν σε όλες τις αρμόδιες αρχές καθώς και στον τοπικό τύπο. 

Έτσι συμμετέχουμε όλοι ενεργά στο να διατυπωθεί η άποψη μας για την γυμναστική σε γυμναστήρια και αίθουσες επίσημα αδειοδοτημένες από την Πολιτεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.