Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Παράδοση προστατευτικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Ν. Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά, ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τον Πειραιά παρέδωσε σήμερα απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, προκειμένου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να μπορέσει να αντιμετωπίσει απρόσκοπτα και με ασφάλεια την κρίση του κορονοϊού. 

Έπειτα από συνεννόηση με τον Υφυπουργό, παρελήφθησαν 250 τεμάχια μάσκες προστασίας ειδικού τύπου τύπου FFP2 με βαλβίδα, 2000 τεμάχια χειρουργικές μάσκες και 1000 τεμάχια γάντια latex. 

Η Διοίκηση του νοσοκομείου ευχαρίστησε τόσο την εταιρεία για την στήριξη του νοσοκομείου της ακριτικής μας περιοχής όσο και τον Υφυπουργό για τη συμβολή του στην εξασφάλιση του εξοπλισμού και στη θωράκιση των ανθρώπων που μάχονται καθημερινά για την προάσπιση της υγείας των Κιλκισιωτών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.