Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020

Κοπή βασιλόπιτας του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κιλκίς
Η κοπή της βασιλόπιτας του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 σε ταβέρνα της πόλης μας.

Μια όμορφη βραδιά, με ζωντανή μουσική και ευχάριστες στιγμές με τα μέλη μας, την οποία τίμησε με την παρουσία του, ο Αντιδήμαρχος - Αθλητισμού Νέας Γενιάς, Εθελοντισμού Και Δία Βίου Μάθησης, κος Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος, ο οποίος έγινε και μέλος του ΜΟΚ.

Παίρνοντας την ευλογία των πατέρων, ευχόμαστε καλή, χαρούμενη, δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία, ευχάριστες στιγμές, με όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα.

Ευχαριστήριο

Το ΔΣ του Μ.Ο.Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νέας Γενιάς, Εθελοντισμού Και Δία Βίου Μάθησης, κο Πουντζουκίδη Κωνσταντίνο για την Δωρεά συνολικής μονάδας Υπολογιστή στο γραφείο του ΜΟΚ.

Τόσο πολύτιμο όργανο για το γραφείο του Ομίλου μας.

Σε συνάντηση που είχαν προ ημερών, στο γραφείο του, η Πρόεδρος του ΜΟΚ και ο Αντιδήμαρχος κος Πουντζουκίδης, συζήτησαν θέματα και δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν, βασισμένα στη συνεργασία.

Χαιρόμαστε να υλοποιούνται δράσεις Στην και Για την πόλη μας. 

Τέλος η πρόεδρος του ΜΟΚ απένειμε συλλεκτική πλακέτα των 20 ετών του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κιλκίς στον Αντιδήμαρχο κο Πουντζουκίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου