Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Κιλκίς «Πέτρος ο Γλυκύς» ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο Συλλόγου Ιεροψαλτών «Πέτρος ο Γλυκύς»
Μέσα σε κλίμα Αγάπης και Ομόνοιας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Ιεροψαλτών «Πέτρος ο Γλυκύς» . Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ Εμμανουήλ και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κατάνγκας κ.κ Μελέτιος, οι οποίοι και έδωσαν τις ευχές τους στα μέλη του Συλλόγου! Επίσης, σημαντική αλλά και ενθαρρυντική ήταν η παρουσία του Άρχοντα Πρωτοψάλτη της ΜτΧΕ κ. Κωνσταντίνου Γαϊτανίδη, ο οποίος είναι και ο ιδρυτής του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος αισθάνεται την ανάγκη να πει και ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» προς τους ανθρώπους αλλά και τις Ιερές Μονές που τον στήριξαν, στέλνοντας διάφορες ευλογίες, οι οποίες και μοιράστηκαν στα μέλη του. Πιο συγκεκριμένα θέλει να ευχαριστήσει την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΟΥΡΩΤΗΣ, την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΙΜΩΝΟΣ ΠΕΤΡΑΣ, το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ADAGIO, τον ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ της ΜτΧΕ ΧΑΡΙΛΑΟ ΤΑΛΙΑΔΩΡΟ, τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΗ, την ΦΡΟΣΩ ΒΑΜΒΑΚΙΔΟΥ (ΤΡΑΤΑΜΕΝΤΟ), το ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ “ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ”, την ΤΑΒΕΡΝΑ - ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ “ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ”, τον ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, τον ΙΑΤΡΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΑΤΣΗ (ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ), το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΑΚΑΛΑΚΗ (ΠΛΑΓΙΑ - ΚΙΛΚΙΣ), το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ Ι. ΜΠΟΥΤΑΡΗ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), το ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, την ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, το κατάστημα “YOUR Cosmetic SHOP”, καθώς και κάποιους ανώνυμους που θέλουν να μείνουν στην αφάνεια για την οικονομική τους βοήθεια στο ταμείο του συλλόγου. 

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που ήταν παρών αλλά και αυτούς που για κάποιο λόγο έπρεπε να απουσιάζουν και ευχόμαστε σε αυτούς και σε όλο τον κόσμο καλή και ευλογημένη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.