Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Πρωτιές για το Kinesis Fight Club Kilkis

Δελτίο τύπου  Kinesis Fight Club Kilkis
Στο Octagon Fighting Show 4 που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα συμμετείχε το Kinesis Fight Club. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Βικτώρια στο Κιλκίς.

Την εκδήλωση στήριξαν οι ομοσπονδίες ΕΟΠΤ και ΕΟΑ.

Προηγήθηκε διασυλλογικό πρωτάθλημα που συμμετείχαν οι μικροί αθλητές που Kinesis όπου διακρίθηκαν και αγωνίστηκαν σε διάφορα αγωνιστικά στυλ.
Και μετέπειτα ακολούθησαν επίλεκτοι αγώνες σε πολύ υψηλό επίπεδο στο στυλ του MMA, K1, GRAPPLING και Kyodokyokushin.

Οι αθλητές του Kinesis που διακρίθηκαν ήταν ο Κωνσταντίνος Σοαντζόγλου με νίκη έναντι στον Μάριο Γρίβα στο στυλ του Kyodokyokushin, επίσης με νίκη απέσπασε ο Αθανάσιος Αγγελίδης αθλητής του Kinesis έναντι στον Χρήστο Τσινασλανίδη στο στυλ του Kyodokyokushin όπως και ο Στάθης Μανουσαρίδης στο στυλ Grappling.

Η αθλήτρια του Kinesis Κωνσταντίνα Καραμανλάκη αγωνίστηκε στο στυλ του Κ1 έναντι στην Σόφια Ομπολασβίλι σε έναν πολύ σκληρό αγώνα που κρίθηκε στα σημεία υπέρ της αντιπάλου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 300 αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Τους αθλητές του Kinesis συνόδευαν οι εκπαιδευτές Αντώνης Γιαννακίδης και Σταύρος Σοαντζίγλου που έμειναν πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοση των αθλητών του.

Επόμενο Octagon Fighting Show έχει οριστεί για τις 30 Μαΐου 2020.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.