Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Γ. Αναστασιάδης: Αδιανόητες οι δηλώσεις της κυβέρνησης ότι περισσότερες ΜΕΘ σημαίνει και περισσότεροι νεκροί

Σε δήλωση κατά της κυβέρνησης προχώρησε ο Αναπλ. Γραμματέας του Τομέα Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ και πολιτευτής Κιλκίς Γιώργος Αναστασιάδης, σε σχέση με τη θέση της κυβέρνησης για τον αριθμό των ΜΕΘ, αναφέροντας τα εξής:

''Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση λένε ότι αν είχαμε περισσότερες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας θα είχαμε και περισσότερους νεκρούς. Δηλαδή, με βάση τα λεγόμενα τους, η Γερμανία, η Αυστρία, η Ελβετία, η Νορβηγία και μια σειρά από άλλες χώρες που έχουν περισσότερες ΜΕΘ ανά 100.000 κατοίκους σε σχέση με την Ελλάδα, πρέπει να τις κλείσουν για να μειώσουν τον αριθμό των νεκρών τους!

Αδιανόητες δηλώσεις από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση οι οποίοι, προσκολλημένοι σε ιδεοληπτικά σχήματα του νεοφιλελευθερισμού, επιχειρούν να καταργήσουν τη λογική. Δυστυχώς το κάνουν αυτό ακόμη και τώρα που χάνονται συνάνθρωποι μας επειδή δεν υπήρξαν διαθέσιμες ΜΕΘ για την περίθαλψη τους.

Φυσικά και ο στόχος είναι να νοσούν όσο γίνεται λιγότεροι συμπολίτες μας όχι μόνο από κορωνοϊό αλλά και από οποιαδήποτε άλλη ασθένεια. Όμως το εθνικό σύστημα υγείας πρέπει να είναι πάντα ισχυρό για να μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε τακτική ή έκτακτη ανάγκη.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.