Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 1/11/2020, 5:25 μ.μ.


Σύλληψη για ναρκωτικά 
Συνελήφθη χθες (31 Οκτωβρίου 2020) το μεσημέρι στη Βέροια από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του και σε παρακείμενη αποθήκη, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «AKILA» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 150 γραμμαρίων καθώς και 22 σπόροι κάνναβης.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών το απόγευμα της 6ης Σεπτεμβρίου 2020 αφαίρεσαν από κατάστημα που βρίσκεται σε περιοχή της Χαλκιδικής, προϊόντα συνολικής αξίας 150 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη και στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα.

Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός, δραπέτης φυλακών

Αστυνομικοί πληρώματος περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες προχθές (30-10-2020), εντόπισαν στην περιοχή της Νεάπολης και συνέλαβαν 36χρονο αλλοδαπό, δραπέτη φυλακών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται συστηματικά και σε καθημερινή βάση από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ακινητοποιήθηκε ενοικιαζόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 36χρονο άντρα, ο οποίος συνελήφθη για παράβαση του Νόμου περί όπλων, πλαστογραφία και κλοπή.

Σε έλεγχο που του έγινε και σε έρευνα του οχήματος που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
(1) πιστόλι με φυσίγγια,
Επιπλέον φυσίγγια σε αποθηκευτικό χώρο εντός του αυτοκινήτου (ντουλάπι συνοδηγού) και
Τιμαλφή τη νομιμότητα κατοχής των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει,

ενώ επέδειξε πλαστό έγγραφο με διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας προκειμένου να παραπλανήσει τις αστυνομικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι, ο 36χρονος είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί τον Φεβρουάριο του 2017 από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης ισόβια, (3) έτη και (12) μήνες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, απόπειρα εκβίασης, απόπειρα παράνομης βίας και απόδραση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.