Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Κιλκίς: Συλλήψεις 4 ατόμων για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών


Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθησαν στην ίδια υπόθεση 4 άτομα, για κατά περίπτωση κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αρχικά εντοπίσθηκαν προχθές (5 Οκτωβρίου 2020) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς και συνελήφθησαν δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού, ποσότητα κάνναβης βάρους 17,1 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, την παραπάνω ποσότητα κάνναβης είχαν προμηθευτεί από ημεδαπό σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη χθες (6 Οκτωβρίου 2020) το πρωί, μαζί με ημεδαπή γυναίκα, στην κατοχή της οποίας εντοπίσθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 3,7 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 
1 κιλού και 160 γραμμαρίων,

· ποσότητα κοκαΐνης βάρους 2,9 γραμμαρίων,

· χρηματικό ποσό 1.545 ευρώ,

· μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και

· δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.