Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Τμήματα χορού λάτιν για μικρούς και μεγάλους στην Τέχνη

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Κι όποιος νομίζει ότι ο χορός λάτιν στην Τέχνη απευθύνεται μόνο σε ενήλικες κάνει λάθος. Εμείς στην Τέχνη φροντίζουμε και για τις χορευτικές ανησυχίες των μικρών φίλων μας αφού οι λάτιν χοροί πέρα από εντυπωσιακοί αποτελούν και έναν από τους καλύτερους και διασκεδαστικότερους τρόπους άσκησης.

Εκτός από τη φυσική κατάσταση κι αρμονία στις κινήσεις το παιδί με τον χορό συνειδητοποιεί το σώμα του, το πώς αισθάνεται τα χέρια του ή τα πόδια του, πως περπατάει, ενώ εξίσου σημαντικό είναι ότι με τον χορό η πίεση στο σχολείο ή κάποια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση ή οτιδήποτε βαραίνει την ψυχή ενός παιδιού ελαφρύνουν και αντιμετωπίζονται καλύτερα. 

Η ένταξη του παιδιού σε μια χορευτική ομάδα ενισχύει την αυτοπεποίθηση του, διδάσκει τον σεβασμό κυρίως προς τον εαυτό του αλλά και προς τους άλλους. Επίσης τα παιδιά που χορεύουν, είναι πιο υπεύθυνα.

Επειδή και εμείς θέλουμε χαρούμενα, υπεύθυνα και κοινωνικοποιημένα παιδιά στην πόλη τα καλούμε να συμμετέχουν στο ολοκαίνουργιο λάτιν τμήμα της Τέχνης για παιδιά 8 έως 14 ετών.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα 5 με 7 το απόγευμα στην αίθουσα χορού της Τέχνης από την Μαρία Δρόσου, που ευγενώς δέχθηκε να προσφέρει αυτή τη χαρά στα παιδιά.

Η Μαρία Δρόσου, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη είναι μεταξύ άλλων πτυχιούχος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και σύμβουλος υγείας, νοηματικής γλώσσας, γραφικών τεχνών Τ.Ε.Ε, ναυαγοσωστικής και έχει λάβει πάνω από 70 διακρίσεις σε αγώνες και πρωταθλήματα λάτιν.

Εγγραφές από Δευτέρα έως Παρασκευή, 5 με 9 το απόγευμα, αλλά και στο τηλέφωνο 23410 24217, 6946 595 220 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της τέχνης texni-kilkis@hotmail.gr και ξεκινάμε να δημιουργούμε άλλη μια σκανταλιάρας και αλέγκρας παρέα στην πόλη.

Το τμήμα latin της Τέχνης συνεχίζει την απίστευτη χορευτική πορεία του με πάθος 

Μια από τις καλύτερες επιλογές για ανθρώπους όλων των ηλικιών με χορούς διασκεδαστικούς, χορούς που σου φτιάχνουν τη ψυχολογία, με αλέγκρα μουσική, κίνηση και κυρίως συναναστροφή! Όμορφες παρέες γεννήθηκαν και άλλες τόσες προσδοκούμε να γίνουν για να βοηθήσουν μέσα από το χορό τον εγκέφαλο να εκκρίνει ορμόνες χαράς.

Συνεχίζουμε να λικνιζόμαστε σε ρυθμούς λάτιν, κερδίζοντας την εμπειρία γοητευτικών χορών αλλά και μιας άριστης φυσικής δραστηριότητας.
Σας καλούμε όλους με κέφι, διάθεση και αγάπη να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο τμήμα latin της Τέχνης. 

Η Μαρία Δρόσου, δασκάλα χορού Latin αλλά και ευρωπαϊκών, θα είναι και φέτος μαζί μας για να συνεχίσει να μας μυεί στα μυστικά τους, όπως είναι το Τσα τσα τσα, Ρούμπα, Σάμπα, Μάμπο κ.α. και να μας οδηγήσει στην αίσθηση της ρυθμικής έκφρασης.

Η Μαρία Δρόσου, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη είναι μεταξύ άλλων πτυχιούχος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και σύμβουλος υγείας, νοηματικής γλώσσας, γραφικών τεχνών Τ.Ε.Ε, ναυαγοσωστικής και έχει λάβει πάνω από 70 διακρίσεις σε αγώνες και πρωταθλήματα λάτιν.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα 7 με 8 και 8 με 9 το βράδυ στην αίθουσα χορού της Τέχνης. 

Εγγραφές από Δευτέρα έως Παρασκευή, 5 με 9 το απόγευμα, αλλά και στο τηλέφωνο 23410 24217, 6946 595 220 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της τέχνης texni-kilkis@hotmail.gr και γίνετε μέρος της πιο σκανταλιάρας και αλέγκρας παρέας χορού λάτιν της πόλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.