Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς: Αξία στη δημιουργική απασχόληση παιδιών

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς
Ολοκληρώθηκαν με γοργούς ρυθμούς και είναι έτοιμες προς χρήση, από τους μικρούς μας φίλους, οι δύο (2) νέες εγκαταστάσεις μας, που φέτος 2020, προστίθενται στο υπάρχον δίκτυο των δομών μας στον ΑΘΛΟ και προορίζονται να λειτουργήσουν ως Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών - ΚΔΑΠ.

Πρόκειται για τις εγκαταστάσεις, σε Χέρσο και Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης (οδός:Αμύντα 25 δίπλα στην Εκκλησία του Προφήτη Ηλία), οι οποίες μαζί με τις τέσσερις (4) που βρίσκονται στην πόλη του Κιλκίς, θα αποτελέσουν τα ''σπίτια'' της Μάθησης και της Ψυχαγωγίας για την νέα χρονιά που ξεκινά (καλώς εχόντων των πραγμάτων) από τον Σεπτέμβριο.

Παράλληλα και εν μέσω καλοκαιριού είμαστε έτοιμοι σε καθημερινή βάση στα γραφεία μας για να σας εξυπηρετήσουμε. Με την ευκαιρία θέλουμε ως ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ να σας ευχαριστήσουμε για την επιλογή σας να είσθε μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΑΘΛΟΥ αλλά και για την εμπιστοσύνη σας, όλα αυτά τα χρόνια. Γεγονός που μας δίνει δύναμη και ενέργεια για να κάνουμε ότι το καλύτερο για όλες/όλους εσάς που εμπιστεύεστε το παιδί σας στο δίκτυο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Aλλωστε με ΓΝΩΣΗ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ και ΕΥΘΥΝΗ όλα αυτά τα χρόνια της αδιάλειπτης παρουσίας μας στην Δημιουργική Απασχόληση και με ΣΕΒΑΣΜΟ και ΕΚΤΙΜΗΣΗ, στους γονείς που προσέρχονται στα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ και με την εγγραφή των παιδιών τους, ένας είναι ο κύριος στόχος μας: και η ΜΑΘΗΣΗ και το ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Επιθυμούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι από την πλευρά μας θα καταβληθεί κάθε δυνατότητα ώστε τα παιδιά σας να λάβουν χρήσιμα εφόδια (ΜΑΘΗΣΗ) που θα τους βοηθήσουν στην διάπλαση της προσωπικότητας τους αλλά και θα ψυχαγωγηθούν (ΠΑΙΧΝΙΔΙ) σωστά και με αγάπη στους κατάλληλους, πιστοποιημένους και ασφαλείς χώρους μας.

Γιατί τα χαρούμενα και χαμογελαστά παιδιά είναι η κυριότερη, η βασική μας μέριμνα.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:

23410 76305,
23410 76465,
23410 76416,
κιν.: 6942 409447, 6937 303974

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.