Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Σάββατο 8/8/2020, 12:30 μ.μ.

Εξιχνιάσεις κλοπών 
- Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Δεκέμβριο του 2017, διέρρηξε κατάστημα ημεδαπής σε περιοχή του Κιλκίς και αφαίρεσε μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και κοσμήματα αξίας 300 ευρώ.

- Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού και μίας ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (7 Αυγούστου 2020) το βράδυ ενεργώντας από κοινού, μπήκαν σε κατάστημα ημεδαπής στις Σέρρες, από όπου αφαίρεσαν μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ, ένα κόσμημα αξίας 250 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Σερρών,εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε ένα όχημα ιδιοκτησίας του άνδρα, που χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα,χθες (7 Αυγούστου 2020) ενεργώντας μαζί με ανήλικους συνεργούς της, προσέγγισαν ηλικιωμένη με το πρόσχημα της επαιτείας και της αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό, αξίας 500 ευρώ σύμφωνα με την δήλωση της παθούσας.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα, αφαίρεσε από την κατοχή ημεδαπής ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και μία τραπεζική κάρτα, με την οποία πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα, συνολικού ύψους 103 ευρώ. Σε έρευνα της οικίας της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένα προσωπικά έγγραφα της παθούσας.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την 6 Αυγούστου 2020, απέσπασε τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας ημεδαπού, με τα οποία στην συνέχεια πραγματοποίησε συναλλαγές μέσω διαδικτύου, συνολικού ποσού 745 ευρώ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Απρίλιο, παραβίασε οικία ημεδαπού στην Πιερία, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε.

Εξιχνιάσεις απάτης 

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Δεκέμβριο του 2019 μαζί με συνεργό του, έπεισαν ιδιοκτήτη καταστήματος να καταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 7.400 ευρώ, με το πρόσχημα ότι είχαν καταβάλει από λάθος σε τραπεζικό λογαριασμό του, μεγαλύτερο ποσό από αυτό πού απαιτούνταν για την δήθεν αγορά προϊόντων από το κατάστημα του παθόντα.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού και ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (7 Αυγούστου 2020) στην Ημαθία, απέσπασαν από υπάλληλο επιχείρησης διάφορα προϊόντα αξίας 1.170 ευρώ, χωρίς να καταβάλουν το ανάλογο αντίτιμο.

Σύλληψη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθη χθες (7 Αυγούστου 2020) το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίπολης, ένας αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να οδηγεί αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή το προηγούμενο διάστημα από περιοχή της Αττικής. Επιπλέον, στερούταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα και άδειας ικανότητας οδηγήσεως. Το κλεμμένο όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.