Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (17/8/2020)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Ώρα για δράση στον Αλέξανδρο Κιλκίς 
Το υπερσύγχρονο Alexandros Sports Center "ετοιμάζεται" για να υποδεχθεί εκ νέου παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές.

Τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου, 11χ11, 9χ9, 5χ5 και φυσικό χόρτο περιμένουν για να ξεκινήσει η δράση σε ένα από τα καλύτερα Αθλητικά Κέντρα της Βορείου Ελλάδος!

Οι προπονήσεις για τα Αγωνιστικά Τμήματα ξεκινούν από την Τρίτη 25 Αυγούστου, ενώ για τα υπόλοιπα ηλικιακά τμήματα από τις 31 Αυγούστου!

Εγγραφές καθημερινά στην Γραμματεία του Συλλόγου από τις 10 το πρωί ως τις 21.00 το βράδυ.

Πρώτη συγκέντρωση και Αγιασμός για την Κ17
Η Πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας Αγωνιστικής Περιόδου για την Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας 24 Αυγούστου.

Η ομάδα του Βασίλη Παμπορίδη θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα Κ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας, έχοντας ένα άκρως νεανικό αλλά πολλά υποσχόμενο σύνολο!

Άλλωστε τη περσινή χρονιά είχε καταφέρει να φτάσει ως τους «16» του Πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣ Μακεδονίας, πριν υπάρξει η διακοπή ελέω Κορωνοϊού. Φέτος θέλει να επαναλάβει τη περσινή της πορεία, και να φτάσει σε αντίστοιχη επιτυχία.

Στις επάλξεις και η «Ίντερ»
Ώρα για δράση για την «Ίντερ» του Μιχάλη Αναστασιάδη, που την Δευτέρα 24 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συγκέντρωση στο Alexandros Sports Center.

Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη, με τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου να βρίσκονται μέχρι και την διακοπή λόγω Κορωνοϊού στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου της Κ13 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τη νέα αγωνιστική περίοδο οι στόχοι είναι και πάλι υψηλοί, με την «Ίντερ» να λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Κ14 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι προπονήσεις ξεκινούν από την Τρίτη 25 Αυγούστου.

Κολύμβηση σε ιδανικές συνθήκες
Οι θερμαινόμενες πισίνες στο Alexandros Sports Center δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες. Τα παιδιά πραγματοποιούν τις προπονήσεις σε άψογες συνθήκες για τον οργανισμό τους και όπως φαίνεται και στις εικόνες το διασκεδάζουν.

Οι προπονητικές μονάδες ξεκινούν από το πρωί (10.00-12.00) και συνεχίζονται από τις 16.00 το μεσημέρι ως τις 22.00 το βράδυ.

Γενέθλια σε πισίνα και Παιδότοπο
«Αγόρια και κορίτσια ελάτε και γιορτάστε την μέρα των γενεθλίων σας στον Αλέξανδρο Κιλκίς. Ο Παιδότοπος και η πισίνα σας περιμένουν να περάσετε μια αξέχαστη μέρα με τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους σας.

Άκρως προσιτές τιμές με ένα εξαίσιο μπουφέ της αρεσκείας σας, και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Κλείστε το δικό σας πάρτυ 23410 70313 ή απευθυνθείτε στην γραμματεία του Συλλόγου.»

Το παιχνίδι ξεκίνησε
Παιδικές φωνούλες, χαμόγελα στα προσωπάκια και παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης για τα μικρά παιδιά στον Παιδότοπο του Αλέξανδρου Κιλκίς. Καθημερινά από τις πέντε το απόγευμα έως αργά το βράδυ, τα παιδιά μπορούν να επισκέπτονται το Αθλητικό Κέντρο, και να παίζουν στο φουσκωτό, στην Παιδική Χαρά, αλλά και στην πίστα με τα αυτοκίνητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.