Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Ο Χ. Κοτσαμποϊκίδης στη Νίκη Ευκαρπίας

Ανακοίνωση Νίκης Ευκαρπίας
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η μετεγγραφή της χρονιάς αυτή του πολύπειρου φορ Χαράλαμπου Κοτσαμποϊκίδη στη Νίκη Ευκαρπίας. Επιγραμματικά μόνο να αναφέρουμε ότι τη σεζόν 2016-2017 πήρε το κύπελλο ΕΠΣ Κιλκίς με την ομάδα της γενέτειρας του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, τη σεζόν 2017-2018 πρωτάθλημα Α1 κατηγορίας με τον Αλέξανδρο Κιλκίς, τη σεζόν 2018-2019 πρωταθλητής Α1 και πάλι με την ομάδα του Κιλκισιακού.


Την αγωνιστική σεζόν που μας πέρασε 2019-2020 βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο της Αναγέννησης Πλαγιάς στην Γ" εθνική και στον δρόμο μέχρι τον τελικό κυπέλλου και την εν τέλει κατάκτηση του.

Η αήττητη περσινή πρωταθλήτρια Β' κατηγορίας ανατολικού ομίλου Νίκη Ευκαρπίας με προσθήκες σαν και αυτήν και με άλλες παρόμοιας κλάσης θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο της Α" κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.