Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Χατζημλάδης: Πρέπει να γίνει οριζόντια επέκταση των μέτρων προστασίας των επιχειρήσεων

Επιστολή Χρήστου Χατζημλάδη προέδρου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Κύριοι Υπουργοί,
Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρηματιών και των πολιτών αντιλαμβάνεται και συμμερίζεται απόλυτα την ταχεία και προς τη σωστή κατεύθυνση αντίδραση της Κυβέρνησης για την προστασία της υγείας των πολιτών, των εργαζομένων, τη στήριξη της οικονομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Οι καταστάσεις που ζούμε λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι πρωτόγνωρες και παρακολουθούμε προσεκτικά όλες τος προσπάθειες που γίνονται από όλες τις πλευρές.

Μετά την ανακοίνωση των τελευταίων μέτρων για γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας, είναι πλέον βέβαιο ότι οι επιπτώσεις των μέτρων σε επίπεδο οικονομίας, αφορούν όλους πλέον ανεξαρτήτως επαγγελματικού αντικειμένου, καθώς όλες ανεξαιρέτως οι επιχειρήσεις πλήττονται είτε είναι ανοιχτές – είτε έχουν κλείσει υποχρεωτικά.

Δεχόμενοι καθημερινά αιτήματα των μελών μας, που ζητούν την οριζόντια εφαρμογή των μέτρων σε όλους τους κλάδους, θεωρούμε ζωτικής σημασίας για την οικονομία την οριζόντια εφαρμογή των ευεργετικών μέτρων σε όλους τους κλάδους και όλους τους ΚΑΔ με ανώτερο σκοπό την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων στο άμεσο μέλλον.

Η αναγκαιότητα λήψης πρόσθετων μέτρων στήριξης είναι επιτακτική, καθώς ρευστότητα δεν υπάρχει και είμαστε υποχρεωμένοι σε συνεχή επαγρύπνηση και επεξεργασία προτάσεων και λύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.