Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Αναβολή γενικής συνέλευσης αρχαιρεσιών του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Ανακοίνωση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς 
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς υλοποιώντας τα επιπλέον μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ληφθεί και εξειδικευθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και τα συναρμόδια Υπουργεία, αποφάσισε και ανακοινώνει προς όλα τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς ότι αναβάλλεται η Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών του Λ.Ε.Κ. που είχε ορισθεί για την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020. 

Η αναβολή ισχύει μέχρι να αρθούν οι σχετικοί περιορισμοί. Για ό,τι νεότερο σχετικά με τις ενέργειες του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, η ενημέρωση θα είναι άμεση προς όλα τα μέλη του.

Παρακαλούμε πολύ, όλοι μας να δείξουμε υπευθυνότητα σε αυτή τη δοκιμασία που αντιμετωπίζουμε, μένοντας στο σπίτι. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών, μένουμε σπίτι για να μπορέσουμε να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί υγιείς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.