Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (Τρίτη 10/12/2019, 10:00 π.μ.)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Κρίθηκε στις λεπτομέρειες 
Την πρώτη της ήττα στο Πρωτάθλημα Κ13 της ΕΠΣ Μακεδονίας γνώρισε η «Ίντερ» με 4-2 από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών στο γήπεδο του Παύλου Μελά το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, μιας και οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Αναστασιάδη είχαν αρκετά καλή απόδοση, δημιούργησαν φάσεις, πέτυχαν γκολ, αλλά υπέπεσαν σε προσωπικά λάθη και δέχθηκαν τα τέσσερα τέρματα.

Αποτέλεσμα φυσικά που δεν επηρεάζει, με την ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς να είναι στην δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου.

Στο πρώτο λεπτό ο Μιχάλης Θοεδωράκος έκανε σπουδαία επέμβαση, και στο 11' ο Βαγγέλης Γκιόκα είχε χαμένο τετ-α-τετ. Δευτερόλεπτα αργότερα τα Γιαννιτσά στην αντεπίθεση εκμεταλλεύτηκαν λάθος και πέτυχαν γκολ.

Στο 22' το φάουλ του Μάκη Καναρίδη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, και στο τέταρτο λεπτό του δευτέρου μέρους έπειτα από κακή απομάκρυνση ήρθε το 2-0 σε άδειο τέρμα για τα Γιαννιτσά.

Στο 41' ο Γκιόκα έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Θεοχάρη Μπουρλή, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ τρία λεπτά αργότερα θα μπορούσε να έρθει η ισοφάριση αλλά η προσπάθεια του Κωνσταντίνου Γρηγοράκη κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 48' νέα κακή εκτίμηση και μη απομάκρυνση της μπάλας έφεραν το τρίτο γκολ για τα Γιαννιτσά.

Δεύτερο δοκάρι για την «Ίντερ» στο 52' σε προσπάθεια του Παναγιώτη Σακαλή, και νέα φάση λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Γκιόκα από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα με προβολή λίγο έξω.

Στο 63' τα Γιαννιτσά είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ, και τελικά στο τελευταίο λεπτό ο Γρηγοράκης έπειτα από εκτέλεση κόρνερ με ωραίο γυριστό διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Θεοδωράκος (36' Ιωακειμίδης, Σακαλής (61' Ορμανίδης), Τσουτσουλίγκας (36' Κακαβίτσας),Καναρίδης, Χριστοφορίδης, Κότσι, Κ. Θεοδωράκος (36' Μπουρλής-57' Παλαμίδης), Αναστασούδης (30' Γρηγοράκης), Γκιόκα.

Το απόλυτο για την «Μάντσεστερ», αγώνας και για την «Τσέλσι
Στα πλαίσια της έβδομης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣ Μακεδονίας, το τμήμα «Μάντσεστερ» του Αλέξανδρου Κιλκίς αναμετρήθηκε με τον Α.Σ. Μύγδονα 2007. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη επιβλήθηκε με μεγάλο σκορ φτάνοντας με αυτό τον τρόπο τις πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια (υπολείπεται αυτό της πρεμιέρας με τον Μακεδονικό).

Οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου είχαν σωστές συνεργασίες, έπαιξαν στρωτό και γρήγορο ποδόσφαιρο και πέτυχαν θεαματικά τέρματα.

Την τέταρτη νίκη στη σειρά πέτυχε η «Μάντσεστερ» στην Κατηγορία Κ11 της ΕΠΣ Μακεδονίας επικρατώντας του Μακεδόνα Ευόσμου. Αυτή ήταν η τελευταία αγωνιστική του ομίλου που διεξάγεται στο Αθλητικό Κέντρο του Μακεδονικού, και το σύνολο του Κωνσταντίνου Ντουντούκη περιμένει πια τα παιχνίδια της επόμενης φάσης.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς έπαιξαν όμορφο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο, δίχως σκοπιμότητες, και χάρηκαν πραγματικά το παιχνίδι.

«Συναρπαστικό» παιχνίδι ανάμεσα σε «Τσέλσι» και Μακεδονικό (1) για το πρωτάθλημα Κ10 της ΕΠΣ Μακεδονίας. Στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού, το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη τα έδωσε όλα. Έπαιξε με πάθος, ένταση, είχε γρήγορη ανάπτυξη και στο τέλος δικαιώθηκε κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων.

Φιλικά στην Λητή
Τρεις ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς βρέθηκαν την Κυριακή το πρωί στις εγκαταστάσεις FootballMania της Λητής για να δώσουν φιλικούς αγώνες.

Η «Μαρσέιγ» αντιμετώπισε την Κ7 του Ατέρμονα, ενώ «Μπόκα» και «Νάπολι» «ενώθηκαν» αντιμετωπίζοντας την Κ8 του Μύγδονα 2007.

Οι προπονητές των τμημάτων Χρήστος Γιοβάς και Κωνσταντίνος Σωτηριάδης είδαν με χαρά πολλά από τα παιδιά τους να πηγαίνουν στα φιλικά, να διασκεδάζουν, να αποκτούν νέες παραστάσεις και εμπειρίες και να φεύγουν με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Πρόκριση για την Κ16
Στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣ Μακεδονίας προκρίθηκε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, καθώς για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων επιβλήθηκε εύκολα με 10-2 των Αετών Θεσσαλονίκης, το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο της Άνω Ηλιούπολης.

Όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ,υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, αν και το συγκρότημα του Βασίλη Παμπορίδη είχε να διαχειριστεί και κάποιες απουσίες.

Μόλις στα 38 δεύτερα ο Τόλα άνοιξε το σκορ, και στη συνέχεια είχαμε καρέ τερμάτων από τον Συμεωνίδη, χατ-τρικ από τον Ρεμπετσιώτη, ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Γκαμπριντασβίλι και Μακάριος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Σιαπκάρης (65’ Παπαδόπουλος Μ.), Γεωργιάδης (41’ Μακάριος), Μπατσέλι, Ρωσσίδης, Περπερίδης (70’ Παπαδόπουλος Αλ), Ρεμπετσιώτης, Καρύδης (47’ Αμοιρίδης), Τόλα, Ζάλτος (58’ Ιμιρτζίδης), Συμεωνίδης, Γκαμπινταρασβίλι.

Νίκες για «Ρόμα» και «Τότεναμ»
Η «Ρόμα» του Γρηγόρη Αθανασίου και η «Τότεναμ» του Βασίλη Ορμανίδη είχαν επίσημες υποχρεώσεις την Κυριακή για το Πρωτάθλημα Κ10 και Κ12 της ΕΠΣ Μακεδονίας αντίστοιχα, στο Αθλητικό Κέντρο Planet στη Θεσσαλονίκη.

Η «Ρόμα» τέθηκε αντιμέτωπη με τον Αχιλλέα Περαίας, έπιασε και πάλι σπουδαία απόδοση, είχε όμορφες συνεργασίες, και σημείωσε αρκετά γκολ.

Η «Τότεναμ» πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε με 4-3 της Ακαδημίας Καλλικράτειας. Ντέρμπι σε όλη την διάρκεια, με την ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς ναι μεν να δέχεται την ισοφάριση, αλλά στο τέλος να επικρατεί.

Στο Joga Bonito η «Μπάρτσα» και η «Φιορεντίνα» 
«Μπάρτσα» και «Φιορεντίνα» αγωνίστηκαν στις εγκαταστάσεις του Joga Bonito στη Θεσσαλονίκη για τους ομίλους Κ10 του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας. Η πρώτη ήταν εντυπωσιακή στον αγώνα της με τον Αχιλλέα Περαίας, μιας και είχε σωστή κυκλοφορία, έπαιξε σε γρήγορο ρυθμό, "ανοιγόταν" σωστά στην επίθεση και δεν είχε κανένα πρόβλημα στην άμυνα το σύνολο του Γιάννη Ιασωνίδη.

Η «Φιορεντίνα» στο παιχνίδι της με την Joga Bonito «αδίκησε» τον εαυτό της, μιας και σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος τα παιδιά του Γιάννη Ιασωνίδη είχαν πολύ καλή παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.