Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Στο Βυζαντινό μουσείο Δροσάτου ο Γιώργος Αναστασιάδης

Tην εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Δροσάτου και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς στο Βυζαντινό μουσείο Δροσάτου παρακολούθησε, την Κυριακή 18 Αυγούστου, το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος Βουλευτής κατά τις τελευταίες εθνικές εκλογές Γιώργος Αναστασιάδης ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου κ. Γιάννη Χρυσάφη καθώς και σε όλα τα μέλη του συλλόγου και στην Αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Άννα Δημάκη για την δυνατότητα που μας έδωσαν μέσα από αυτή την πολιτιστική δράση να επισκεφθούμε τους χώρους του μουσείου και να παρακολουθήσουμε την εκδήλωση σε κλίμα Βυζαντινής μυσταγωγίας.

Το Βυζαντινό μουσείο Δροσάτου αποτελεί πρότυπο παράδειγμα ένταξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς στη σύγχρονη ζωή καθώς και συμμετοχής της τοπικής κοινωνίας στην προσπάθεια αναπτυξιακού αποτελέσματος.

Ο νομός Κιλκίς έχει σημαντικό πολιτιστικό απόθεμα, το οποίο σε συνδυασμό με τις πλούσιες περιβαλλοντικές ομορφιές του μπορεί και πρέπει να αποτελέσουν σημαντικό αναπτυξιακό άξονα της περιοχής μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.