Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019

Αντιπροσωπεία του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, στην Ουγγαρία

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ “Be the change you want to see” που υλοποιεί το σχολείο μας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη δύο καθηγητών και έξι μαθητών στην Bekescsaba της Ουγγαρίας από 12 έως 18 Μαΐου 2019.

Στις 12 Μαΐου συγκεντρωθήκαμε στο αεροδρόμιο Μακεδονία και αναχωρήσαμε για Βουδαπέστη, και μετά από 3 ώρες φτάσαμε στην Bekescsaba.

Την Δευτέρα ξεκίνησαν οι εργασίες του προγράμματος με τις παρουσιάσεις των σχολείων, των πόλεων και των χωρών. Αμέσως μετά ακολούθησε μια περιήγηση στην πόλη.

Την Τρίτη και την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν υποδειγματικές διδασκαλίες, ενώ τα απογεύματα είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας και τα παιδιά να συναναστραφούν με συνομηλίκους τους άλλων χωρών.

Την Τετάρτη πραγματοποιήσαμε ημερήσια εκδρομή στην Βουδαπέστη και ξεναγηθήκαμε σε σημαντικά μνημεία της πόλης, όπως το Κοινοβούλιο και τον Προμαχώνα των Ψαράδων.

Τέλος, την Πέμπτη επισκεφτήκαμε την Gyula, όπου περιηγηθήκαμε στο Gyulai Almasy-kastely Latogatokozpont και ακολούθως πήγαμε στο spa Gyulai Varfurdo. Τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Το Σάββατο επιστρέψαμε γεμάτοι εμπειρίες, εικόνες, υπέροχες αναμνήσεις και ανυπομονησία για το επόμενο εκπαιδευτικό ταξίδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου