Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Δυναμική παρουσία Γιώργου Αναστασιάδη σε όλο το Νομό Κιλκίς

Μεγάλη είναι η αποδοχή σε όλο το Νομό Κιλκίς στο πρόσωπο του υποψήφιου Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής ΠΑΣΟΚ Γιώργου Αναστασιάδη. Ο Γιώργος συνεχίζει τις επισκέψεις στους οικισμούς όλου του Νομού και δεν σταματά να συναντά και να συζητά με το σύνολο των κατοίκων της περιοχής μας. 


Ο ίδιος άλλωστε, με το ξεκίνημα της προεκλογικής περιόδου, είχε δηλώσει ότι το χρονικό διάστημα μέχρι και τις εκλογές είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για επικοινωνία και πολιτική ζύμωση και την ευκαιρία αυτή πρέπει να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο.

Ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει και σειρά επισκέψεων σε φορείς και υπηρεσίες του τόπου μας με πρώτο σταθμό το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, στο οποίο έτυχε θερμής υποδοχής από το σύνολο του προσωπικού του. Εξερχόμενος μάλιστα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

''Είχαμε τη χαρά να ανταμώσουμε με το προσωπικό όλων των τμημάτων που με μεράκι και χαμόγελο στηρίζουν έμπρακτα μία από τις πιο σημαντικές δομές υγείας της περιοχής μας.

Το ΕΣΥ, για να ανταποκριθεί πλέον στις ανάγκες της κοινωνίας και τις προκλήσεις της νέας εποχής, χρειάζεται τεκτονικές μεταρρυθμίσεις στη δομή και στη λειτουργία του. Tο υπουργείο Υγείας σταδιακά θα πρέπει να μετατραπεί σε επιτελικό όργανο στρατηγικού σχεδιασμού, μεταβιβάζοντας αρμοδιότητες εποπτείας και καθημερινής λειτουργίας των μονάδων υγείας είτε σε περιφερειακό επίπεδο είτε στις ίδιες τις μονάδες υγείας.

Ταυτόχρονα, οι μονάδες υγείας πρέπει να αποκτήσουν σταθερές και τεχνοκρατικά άρτιες διοικήσεις απαλλαγμένες από πελατειακές λογικές και να εξοπλιστούν με σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο και ολοκληρωμένους προϋπολογισμούς.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.