Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Θεοχαράκη Μιχαήλ

ΕΝΩΤΙΚΗ
ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Μιχάλης Θεοχαράκης γεννήθηκε στη Φλώρινα και έζησε τα μαθητικά του χρόνια στο Κιλκίς. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική και τον παραδοσιακό χορό. 25 χρονών σήμερα είναι ενεργό μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Κιλκίς και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Θρακική Εστία”.

Με ορμή και όρεξη για δράση στα αυτοδιοικητικά του τόπου μας, ο Μιχάλης έρχεται να αγωνιστεί μαζί με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη. Δραστήριος και ενεργητικός, εκφράζει τις ανησυχίες του για τα κοινά και την πολιτεία και θέλει να αφήσει το προσωπικό του στίγμα για ένα καλύτερο αύριο στο Κιλκίς και τα χωριά του.

Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και μεταπτυχιακός φοιτητής στον Τουρισμό και την Τοπική Ανάπτυξη. Επιπλέον, είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος του ΚΕ.ΑΣ.Μ., Ινστιτούτου Πολιτικών, Κοινωνικών και Οικονομικών Μελετών και του Συλλόγου Inefan.gr που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη. Ποικίλη αρθρογραφία του με προτάσεις σε θέματα πολιτικής και προώθησης της ανάπτυξης παρουσιάζεται στον ηλεκτρονικό τύπο. Διακρίνεται επίσης για τις γνώσεις του σε θεολογικά κι εκκλησιαστικά θέματα ενώ παράλληλα είναι προπτυχιακός φοιτητής στο Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ.

Ο Μιχάλης Θεοχαράκης με γερές βάσεις στην παράδοση, την Ορθόδοξη πίστη και την πατρίδα, εντάσσεται και ενισχύει από σήμερα την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και γνωρίζουμε ότι τα καταφέρνουμε να πάμε μπροστά την κοινωνία και τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.