Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Λαμπερά εγκαίνια 9ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού Δήμου Κιλκίς


Μια μαγική βραδιά έζησαν οι δημότες του Δήμου Κιλκίς στα προχθεσινά εγκαίνια του 9ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού. Υποδέχθηκαν τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων υπό τη λάμψη των πυροτεχνημάτων και τις εξαίσιες μουσικές της Φιλαρμονικής Θεσσαλονίκης, φωταγώγησαν το κατάφορτο από αστέρινα στολίδια χριστουγεννιάτικο δέντρο και ταξίδεψαν στο όνειρο με τις ποπ και ροκ μπαλάντες του Χρήστου Δάντη.

Από τη νέα του κατοικία στο χειμωνιάτικα ανθισμένο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό με τα χαριτωμένα ολόφωτα σπιτάκια του, τον εορταστικό διάκοσμο, τη ζωντάνια των φίλων και εθελοντών του, μαγνήτισε το ενδιαφέρον δημοτών και επισκεπτών.

Η επίσημη πρεμιέρα της κορυφαίας χριστουγεννιάτικης διοργάνωσης του Δήμου Κιλκίς είχε μια γλυκιά σπιτική γεύση. Την εγγυήθηκαν σε αφθονία οι μάγειρες και αρτοζαχαροπλάστες του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Κιλκίς προσφέροντας στο πολυάριθμο κοινό χριστουγεννιάτικα κεράσματα, κρασί και κριθαρώτο με μανιτάρια. 


Με παραδοσιακά κάλαντα και χορούς τα παιδιά του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ του Δήμου Κιλκίς ζέσταναν ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα του κεφιού. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του Κλεάνθη Ζαρίμπα, έβαλε σε κλίμα ευφρόσυνο τον κόσμο με τις αγγελικές μελωδίες της. Λίγο μετά τις 7 το βράδυ το Κιλκίς λουζόταν στο φως των πυροτεχνημάτων με το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και τους πολίτες να μετρούν αντίστροφα το χρόνο για να φωταγωγήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

''Ανάβουμε τα φώτα της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον που έχει χρώμα και ζωντάνια. Στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα φιλοξενηθούν καλλιτεχνικά θεάματα, συναυλίες, παιδικές παραστάσεις, χορωδιακά σχήματα, φέρνοντάς μας πιο κοντά στο κλίμα αγάπης και οικογενειακής θαλπωρής των γιορτών'' τόνισε στο χαιρετισμό του ο κ. Κυριακίδης ενώ συμπλήρωσε ότι η θεσμική πολιτιστική διοργάνωση του Δήμου Κιλκίς πετυχαίνει να εξισορροπήσει τη σύγχρονη με την παραδοσιακή πολιτιστική μας κουλτούρα.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς ευχήθηκε Καλές Γιορτές σε όλους με περισσότερη αγάπη και ανθρωπιά και μια ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά.

Η πρώτη ημέρα των εγκαινίων του 9ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού έκλεισε με συναυλία του γνωστού συνθέτη και τραγουδιστή Χρήστου Δάντη. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.