Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Με νέα μηχανήματα έργου από το πρόγραμμα ‘’Φιλόδημος ΙΙ’’ ενισχύεται ο Δήμος Κιλκίς

Δελτίου τύπου Δήμου Κιλκίς
Δύο νέα μηχανήματα έργου, ένα καλαθοφόρο ανυψωτικό και ένας ισοπεδωτής γαιών (γκρέιτερ) που φέρουν τη σφραγίδα του προγράμματος "Φιλόδημος ΙΙ" προστέθηκαν στον ανανεωμένο στόλο του Δήμου Κιλκίς. Η παραλαβή – παράδοσή τους πραγματοποιήθηκε σήμερα σε μια λιτή τελετή στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κιλκίς την οποία ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου Επιφάνιος Θεοδωρίδης.

Όπως τόνισε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης το κάθε μηχάνημα έχει μεγάλη αξία και πολλαπλάσιο σε απόδοση αποτέλεσμα για την πόλη και τα χωριά του Δήμου Κιλκίς. Επισήμανε ότι η χρήση τους αφενός θα διευκολύνει το έργο των εργαζομένων στις τεχνικές υπηρεσίες, στην πολιτική προστασία, στον τομέα του πρασίνου και όπου άλλου χρειαστεί και αφετέρου θα εξυπηρετήσει τις αυξανόμενες ανάγκες της καθημερινότητας του δημότη. 

Ο κ. Κυριακίδης ευχαρίστησε τον παριστάντα στην εκδήλωση πρώην Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη για τη συνεισφορά του στη διαδικασία προμήθειας των μηχανημάτων έργου από το ‘’Φιλόδημος ΙΙ’’ ενώ ο κ. Σισμανίδης ευχήθηκε στη νέα δημοτική διοίκηση να συνεχίσει την προσπάθεια ανανέωσης του στόλου οχημάτων του Δήμου.

Ως προς τη λειτουργία των νέων μηχανημάτων έργου, το καλαθοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα θα χρησιμοποιηθεί για την αντικατάσταση των λαμπτήρων φωτισμού, για τεχνικές εργασίες σε στύλους φωτισμού και γήπεδα ενώ το γκρέιτερ θα διατεθεί για έργα αγροτικής οδοποιίας, για χωματουργικές εργασίες, για τον αποχιονισμό δρόμων, για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών κ.α. Η συνολική δαπάνη προμήθειά τους ανήλθε στο ποσό των 405.000ευρώ.

Σταθερή επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής είναι να ισχυροποιήσει τον τεχνικό εξοπλισμό του Δήμου Κιλκίς ώστε με τη σωστή και ορθολογική χρήση του και οι εργαζόμενοι να διαθέτουν να κατάλληλα μέσα για να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την καθημερινότητα και οι δημότες να ωφελούνται πολλαπλώς από τις λειτουργίες των μηχανημάτων έργου.

Στην εκδήλωση παραλαβής – παράδοσης των δύο μηχανημάτων έργου ήταν παρόντες και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ΚιλκίςΠαύλος Θωμαϊδης, οι Αντιδήμαρχοι Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα, Γιώργος Μπαλάσκας, Ανέστης Πογέλης, Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Αγαθόπουλος, Ελένη Αναστασιάδου, Αναστάσιος Καζαντζίδης, Κωνσταντίνος Παπακώστας, ο αν. Διευθυντής του Γραφείου Κίνησης Καθαριότητας και Πρασίνου Παντελής Πηλείδης και εργαζόμενοι του εν λόγω Γραφείου και εκπρόσωποι των προμηθευτριών εταιριών Π. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε. Παπαδοπούλου κ ΣΙΑ Ε.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.