Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 23/11/2019, 4:30 μ.μ.

Σύλληψη για κατοχή αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων
Συνελήφθη χθες (22 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, σε περιοχή της Χαλκιδικής, 67χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο εντός του καταστήματος του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 116 πακέτα τσιγάρων και 25 πακέτα καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Σύλληψη για απόπειρα ληστείας
Συνελήφθη χθες (22 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε από ανασφάλιστη θύρα εντός περιπτέρου ιδιοκτησίας μιας 31χρονης και με την χρήση μεταλλικού αντικειμένου που απέκρυπτε στο μανίκι του, την απείλησε και απαίτησε να του παραδώσει τις εισπράξεις, πλην όμως εγκατέλειψε την προσπάθειά του όταν αυτή αντέδρασε καλώντας σε βοήθεια. Ανωτέρω μεταλλικό αντικείμενο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Συλλήψεις για κλοπές
Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας χθες (22 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 39, 28 και 15 ετών, διότι αφαίρεσαν από κοινού με την χρήση τσεκουριού καλώδια χαλκού μήκους 10 μέτρων από τους πυλώνες φωτισμού του Δημοτικού Γηπέδου Κορυφής, ενώ προκάλεσαν και φθορές στους πίνακες ηλεκτροδοσίας. Κατασχέθηκαν το τσεκούρι, τα καλώδια χαλκού, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 39χρονου που χρησιμοποιήθηκε ως μέσο μεταφοράς και διευκόλυνσης διάπραξης κλοπών.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών
Συνελήφθη χθες (22 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι στην Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 43χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 3,8 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ.

Εξιχνίαση κλοπών
- Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο 20χρονων αλλοδαπών γυναικών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, διέπραξαν το τελευταίο δίμηνο στην Κατερίνη 5 κλοπές. Ειδικότερα, οι προαναφερόμενες εισέρχονταν σε εμπορικά καταστήματα και εκμεταλλευόμενες τον συνωστισμό αφαιρούσαν από κοινού πορτοφόλια πελατών, τα οποία περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 590 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφά τους και αντικείμενα.

- Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονης ημεδαπής, διότι, όπως προέκυψε από την έρευνα, την 19-11-2019 το πρωί στην Βέροια εντός καταστήματος, αφαίρεσε από την κατοχή 85χρονης με την μέθοδο της απασχόλησης μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που έφερε στο λαιμό της.

Εξιχνίαση απάτης και πλαστογραφίας
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 51χρονου ημεδαπού και 20χρονης ημεδαπής, διότι, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 51χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν 36χρονο και με το πρόσχημα της εσφαλμένης κατάθεσης χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό του, καθώς και με την χρήση πλαστού εγγράφου τραπεζικού ιδρύματος, έπεισε αυτόν να μεταφέρει ηλεκτρονικά το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της 20χρονης.

Σύλληψη για εκτέλεση βουλεύματος
Συνελήφθη χθες (22 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 39χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Σερρών, σύμφωνα με το οποίο ανακαλείται η υπό όρους απόλυσή του και διατάσσεται η σύλληψή του, προκειμένου να εκτίσει υπόλοιπο ποινής 1 έτους, 8 μηνών και 27 ημερών, από αρχική ποινή κάθειρξης 5 ετών, που του είχε επιβληθεί με καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, για απόπειρα κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.