Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Το ανανεωμένο ΚΔΑΠ1 για τα μικρούλια του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος
Ο Οκτώβρης επιφύλασσε μια έκπληξη για τους μικρούς μαθητές του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος. Το ΚΔΑΠ 1, που βρίσκεται 21ης Ιουνίου 12 ανανεώθηκε ώστε να αποτελεί ένα ευχάριστο, ζωηρό αλλά και ταυτόχρονα ξεκούραστο περιβάλλον για μικρά μας παιδιά.

Η αίθουσα μουσικοκινητικής, με τα κρεμαστά φυτά και τα γιγάντια παραμυθένια χόρτα στους τοίχους είναι ιδανική για παιχνίδι αλλά ταυτόχρονα φιλοξενεί δράσεις προσαρμοσμένες σε ηλικίες 4 ως 7 ετών, όπως Θέατρο, Μουσικοκινητική, παιδική Yoga, Pilates kids, Survivor kids, Zumba kids, Βaby Crossfit. Mαγειρική, Ρομποτική αλλά και την ανάπτυξη Project που στοχεύουν στην κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.

Επίσης, παρέχεται δωρεάν παρακολούθηση σε όλα τα παιδιά που είναι γεννημένα το 2015.

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά.

Για πληροφορίες καλέστε στο 2341029834.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.