Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

(Video) Συνέντευξη Γεωργαντά με θέμα την ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου στο Κιλκίς


Ομοθυμία, ενότητα, συνεργασία. Δεν ήταν λίγες οι φορές που αναφέρθηκαν οι παραπάνω λέξεις κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στα τοπικά ΜΜΕ για το θέμα της ανέγερσης Δικαστικού Μεγάρου, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς. 


Και όχι μόνο από τον ίδιο, αλλά και από το νέο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και την Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς Ευρώπη Αρτόγλου, που τον πλαισίωναν στο πάνελ. 

Καθόλου τυχαία η επιλογή των συγκεκριμένων λέξεων και από τους τρεις ομιλητές κατά τις τοποθετήσεις τους, οι οποίοι προφανώς και ήθελαν να καταδείξουν το πολύ καλό κλίμα και τη διάθεση συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων για το χρόνιο αυτό πρόβλημα που ταλανίζει τον τόπο μας. 

Διόλου τυχαίο και το γεγονός φυσικά ότι και οι τρεις είναι δικηγόροι και ανήκουν κομματικά στη ΝΔ, η οποία και βρίσκεται στη διακυβέρνηση της χώρας. 

Αν πάντως και τώρα, με τις νέες ευνοϊκές συνθήκες- έτσι τουλάχιστον όπως τις παρουσίασε ο Κιλκισιώτης Υφυπουργός- και παρόλη τη διαφαινόμενη συνεργασία όλων, το εγχείρημα δεν στεφθεί με επιτυχία, θα μας αξίζει δικαιωματικά το ρεκόρ της ανυπαρξίας και της ανικανότητας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.