Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Εξόρμηση στη θάλασσα
Το πρωί της Δευτέρας αναχώρησαν εξήντα παιδιά από τα τμήματα ποδοσφαίρου και στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς για την Κατασκήνωση Σκούρας στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής, με τρεις συνοδούς προπονητές. H άφιξή τους ολοκληρώθηκε με ασφάλεια και ήδη τα παιδιά έχουν τακτοποιηθεί στα δωμάτιά τους. Τους ευχόμαστε να περάσουν μια αξέχαστη εβδομάδα γεμάτη παιχνίδι και διασκέδαση. 

Πρεμιέρα για τέσσερα τμήματα
Το πρωί της Δευτέρας πάτησε γήπεδο και η Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς, η οποία θα λάβει μέρος σε πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο Βασίλης Παμπορίδης είδε με ικανοποίηση το τμήμα να είναι γεμάτο από ποδοσφαιριστές, και μαζί με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Μιχάλη Αναστασιάδη καλωσόρισαν τα παιδιά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις αερόβιας φυσικής κατάστασης, παιχνίδι τακτικής σε αγωνιστικό τετράγωνο και παιχνίδι με ισαριθμίες.

Επίσης την ίδια μέρα ξεκίνησαν τις προπονήσεις η Κ15, η Κ13 («Ίντερ») και η Κ12 («Μάντσεστερ»). Όλες οι αγωνιστικές ομάδες του Αλέξανδρου θα λάβουν μέρος σε πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Σκοπός οι όσο το δυνατόν περισσότεροι αγώνες, για να ευχαριστηθούν κατά κύριο λόγο τα παιδιά, και κατά δεύτερο να «μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους.

Σύναψη συνεργασίας
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Χρήστο Γιοβά. Ο κ. Γιοβάς φυσικά είναι δικός μας άνθρωπος, καθώς όλα αυτά τα χρόνια είναι Εκπαιδευτής των τμημάτων Κολύμβησης.

Με εμπειρία δύο δεκαετιών δίπλα σε παιδιά, ο κ. Γιοβάς έρχεται να ενισχύσει το προπονητικό δυναμικό στα τμήματα του ποδοσφαίρου.

Μέλος της οικογένειας του Αλέξανδρου Κιλκίς είναι πλέον και ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Κωνσταντίνος Σωτηριάδης. Ο κ. Σωτηριάδης με την εμπειρία του θα στελεχώσει τα ποδοσφαιρικά μας τμήματα, και ήδη με την παρουσία του στην Κολύμβηση έχει κερδίσει τους πάντες.

Έναρξη την Δευτέρα
Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Ακαδημία μας μετρά 21 αγωνιστικά τμήματα, με τις εγγραφές να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Την Δευτέρα 26 Αυγούστου ξεκίνησαν τις προπονήσεις η Κ16, η Κ15, τμήμα «Μίλαν», η Κ13, τμήμα «Ίντερ», και η Κ12, τμήμα «Μάντσεστερ».

Τα υπόλοιπα 17 τμήματα…πατάνε χορτάρι την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου

Τα καλύτερα πάρτυ γενεθλίων

Διάλειμμα από το κολύμπι καθώς έχουμε σβήσιμο τούρτας! Δώστε την μεγαλύτερη χαρά στο παιδί σας διοργανώνοντας το πάρτυ γενεθλίων του στο Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος Κιλκίς.

Είτε δίπλα στην πισίνα, είτε δίπλα στον παιδότοπο, οι εορταζόμενοι μαζί με τους φίλους τους διασκεδάζουν μέσα σε συνθήκες ασφαλείας, και οι γονείς τους καμαρώνουν από κοντά.

Aqua Fun
Το Καλοκαίρι μας...αποχαιρετά σιγά-σιγά, αλλά εμείς προλαβαίνουμε να κάνουμε τις τελευταίες βουτιές! Το σαββατοκύριακο οι πισίνες του Αθλητικού μας Κέντρου είναι ανοιχτές για το κοινό από νωρίς το πρωί και για όλη την ημέρα!

Κολύμβηση και τον Σεπτέμβριο
Διανύουμε τις τελευταίες εβδομάδες προπονήσεων στα Τμήματα Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Το επίπεδο μέρα με την μέρα ανεβαίνει σταδιακά, με τους εκπαιδευτές μας να είναι άκρως ικανοποιημένοι με την πρόοδο των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.