Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (22/7/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Αγωνιστικό Τμήμα Κολύμβησης 
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Αλέξανδρος Κιλκίς έχει δημιουργήσει και Αγωνιστικό Τμήμα Κολύμβησης το οποίο προπονείται για τρεις μήνες κάθε χρόνο με εκπαιδευτή τον κ. Χρήστο Γιοβά. Παιδιά που έκαναν τα πρώτα τους βήματα πριν 6-7 χρόνια στις πισίνες του Αθλητικού μας Κέντρου, απαρτίζουν το εν λόγω τμήμα. 

Οι προπονήσεις γίνονται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, με τα παιδιά να εκπαιδεύονται και στα τέσσερα στυλ Κολύμβησης, ενώ δεν μένουν μόνο σε προπονήσεις, καθώς λαμβάνουν μέρος και σε συναντήσεις στα Γιαννιτσά και στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα παρά το γεγονός πως οι άλλοι σύλλογοι από αυτές τις περιοχές προπονούνται ολόκληρη την χρονιά, οι αθλητές του Αλέξανδρου τα πηγαίνουν περίφημα και δείχνουν μεγάλη διαφορά σε σχέση με τους άλλους.

Τον Αύγουστο θα έχουν την ευκαιρία να «τρέξουν» και σε αγώνες», ενώ από το 2020 που το κλειστό Κολυμβητήριο του Αλέξανδρου Κιλκίς θα λάβει σάρκα και οστά, θα έχουν την δυνατότητα να προπονούνται και τους χειμερινούς μήνες.

Κλέβει τις εντυπώσεις το Baby Swimming
Να και τα μικρούλια μας!! Τα βρέφη μπαίνουν στο νερό μαζί με τους γονείς τους, τις μπαλίτσες και τα ψαράκια, διασκεδάζοντας αφάνταστα, αλλά και μαθαίνοντας τις πρώτες βασικές κινήσεις της Κολύμβησης.

Παιδότοπος για μικρούς και μεγάλους
Από τις 5 το απόγευμα καθημερινά, τα παιδιά έχουν έναν και μόνο προορισμό! Τον Παιδότοπο του Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος Κιλκίς!

Διασκέδαση και πολλή παιχνίδι στα φουσκωτά, με όλους τους κανόνες ασφαλείας, και οδήγηση στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα!

Οι γονείς ξέγνοιαστοι απολαμβάνουν το ρόφημά τους και καμαρώνουν τα παιδιά τους!

Πάρτυ γενεθλίων στον Αλέξανδρο Κιλκίς
Διοργανώνουμε την πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή ενός παιδιού! Αυτή των γενεθλίων του. Το παιδί επιλέγει το θέμα που θέλει να έχει ο στολισμός, και τα υπόλοιπα τα αφήνετε πάνω μας!

Πλούσιος μπουφές, παιχνίδι στον παιδότοπο και στις πισίνες, και σίγουρα οι μικροί μας φίλοι θα ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις τεχνικής
Για ένα μήνα, αμέσως μετά την τελετή λήξης της Ακαδημίας μας, ο Αλέξανδρος Κιλκίς πραγματοποίησε Προπονήσεις Τεχνικής για παιδιά που ήθελαν να βελτιώσουν τα αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά.

Οι κ.κ. Μούρος και Ιασωνίδης δημιούργησαν μικρά ολιγομελή τμήματα, τα οποία είχαν την δυνατότητα να δουλέψουν σε εξαιρετικές συνθήκες και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της Ακαδημίας μας τον Σεπτέμβριο!

Κολύμβηση όλο το Καλοκαίρι
Άνεση, στυλ, χάρη και εκμάθηση Κολύμβησης στα τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς! Όλο το Καλοκαίρι εδώ! Παίρνουμε θέσεις και βουτάμε! Όλο το Καλοκαίρι συνεχίζονται τα μαθήματα στα τμήματα Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς. Εγγραφές στο Αθλητικό Κέντρο από τη 1 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ.

Κολύμβηση και για Ενήλικους
Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο! Στον Αλέξανδρο Κιλκίς δημιουργήσαμε και Τμήμα Ενηλίκων Κολύμβησης, στο οποίο εκτός από εκμάθηση, οι εκπαιδευτές μας βελτιώνουν και την τεχνική σας στην πισίνα. Εγγραφές στο 23410 70313 και στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Χορός στο νερό
Αqua Fitness στον Αλέξανδρο Κιλκίς με τις Εύη Καζαντζίδου και Χρύσα Γραμματίκη. Κλείστε θέση στο 23410 70313.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου