Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Διαχειρίσιμα τα θέματα στην Ιστορία και στο Α.Ε.Π.Π. , απαιτητικά τα θέματα της Φυσικής

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης - ΚΔΒΜ1 Κίνητρο Κιλκίς
Στην Ιστορία, τα θέματα ήταν διατυπωμένα με σαφήνεια , απαιτούσαν την κριτική ικανότητα των εξεταζόμενων και κάλυπταν όλη την εξεταστέα ύλη. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν πανομοιότυπος με αυτόν των περσινών θεμάτων.

Εύκολα τα θέματα σήμερα στο Α.Ε.Π.Π. Τα τρία πρώτα θέματα ήταν εύκολα διαχειρίσιμα. Το τελευταίο θέμα ήταν πιο απαιτητικό και ήθελε περισσότερη προσοχή αλλά στα αναμενόμενα πλαίσια. Οι πολύ καλά διαβασμένοι υποψήφιοι μπορούν να επιτύχουν από υψηλότατες έως και άριστες βαθμολογίες.

Απαιτητικά θα χαρακτηρίζονταν τα σημερινά θέματα της Φυσικής, σε πολλά επίπεδα.

Σε κάποια σημεία υπήρχαν ασάφειες στην εκφώνηση, παρατηρήθηκαν δύσκολα ερωτήματα στο Θέμα Β που δεν συνηθίζονταν και απαιτούνταν πολλές και λεπτομερείς μαθηματικές πράξεις . Συνολικά ο χρόνος δεν επαρκούσε ώστε οι μαθητές να έχουν την ευχέρεια να ασχοληθούν με λεπτομέρεια με όλα τα θέματα και να διορθώσουν πιθανά λάθη.

Το φροντιστήριο Μ.Ε. ΚΙΝΗΤΡΟ εύχεται καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα παιδιά που θα διαγωνιστούν την Παρασκευή 14/06 στη Χημεία, τα Λατινικά και τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας αντίστοιχα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.