Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Μάγεψε η ομάδα κρουστών «άιΝΤΟς» μπροστά στο σπήλαιο Κιλκίς


Η ομάδα κρουστών «άιΝΤΟς» του συλλόγου «ΙΡΙΔΑ», στο υποβλητικό περιβάλλον της εισόδου του σπηλαίου, με «Μύθους και Ύμνους» από την αρχαία ελληνική παράδοση και παραδόσεις άλλων λαών, μουσικές και παραδοσιακά όργανα, «ταξίδεψε» τους θεατές στο χρόνο και στον πολιτισμό, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019. Την επιμέλεια της παράστασης είχε ο Λευτέρης Αγγουριδάκης.
(Το Video αποτελεί ευγενική παραχώρηση του Γρηγόρη Σαλτσίδη).


Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Συλλόγου Ίριδα 

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ίριδα ευχαριστεί όλους όσοι συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης: Τον Δήμο Κιλκίς που συμπεριέλαβε την παράσταση στα «Ελευθέρια 2019», τον Edgar Canasa που μας ταξίδεψε με τα πνευστά του στην ινδιάνικη μουσική, τον Θόδωρο Λευθερούδα που μας συνόδεψε με τους ήχους της γκάιντας, την Ξανθίππη Βαπορίδου που μας πλαισίωσε με τις μελωδίες του αρμόνιου της και τον Βασίλη Μακρίδη, την ψυχή του σπηλαίου, για τη φιλοξενία στον μοναδικό αυτό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.