Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Μιχάλης Βιδιαδάκης: Γι' αυτό "Κοίταξα Μροστά" με το Χρήστο Γιαννούλη

Υπογράφει ο Μιχάλης Βιδιαδάκης*
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς
Φίλες και Φίλοι,
Στην πρόσκληση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο για τις Περιφερειακές εκλογές της Κεντρικής Μακεδονίας "Κοιτάμε Μπροστά", με επικεφαλής τον Χρήστο Γιαννούλη, ανταποκρίθηκα αυθόρμητα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Εντυπωσιάστηκα από τη νηφαλιότητα των απόψεών του, την δομημένη επιχειρηματολογία και τη σθεναρή διάθεση του για προσφορά.


Το έργο που άφησαν οι προηγούμενες διοικήσεις της Περιφέρειας, ειδικά στο νομό μας, είναι από απογοητευτικό έως ανύπαρκτο. Ελλιπέστατη απορρόφηση κονδυλίων, επικίνδυνο οδικό δίκτυο, παραμελημένη επαρχία, αστικά κέντρα εχθρικά προς τον πολίτη. Και το κυριότερο, απόλυτη ανυπαρξία σοβαρού σχεδίου αναπτυξιακής πολιτικής.

Η παράταξη "Κοιτάμε Μπροστά", φιλοδοξεί να αφήσει οριστικά πίσω το κεφάλαιο της εσωστρέφειας και της μιζέριας και στο νομό Κιλκίς.

Με σχέδιο για την ουσιαστική βελτίωση των υποδομών: Τη σύνδεση της ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς με το σιδηροδρομικό δίκτυο, τον προαστιακό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Σ.Σ Μουριών, τη διαπλάτυνση των οδικών αξόνων Κιλκίς-Πολυκάστρου Ευζώνων και Θεσσαλονίκης-Ευζώνων.


Με πρωτοβουλίες στον Αγροτο-κτηνοτροφικό τομέα: Τη διαφοροποίηση αγροτικής παραγωγής με προτάσεις για ζώνες καλλιεργειών, τη συγκέντρωση-αξιοποίηση των υδάτινων πόρων των ορεινών όγκων του νομού μας, με κίνητρα για προστασία των Ελληνικών ειδών του ζωικού κεφαλαίου.

Με δράσεις ενταγμένες σε μια ενιαία στρατηγική τουριστικής ανάπτυξης και πολιτιστικής αναβάθμισης του Νομού: Την ανάδειξη των περιοχών "Χιλίων Δένδρων", της λίμνης Μεταλλείου, του Βοτανικού κήπου. Την αναβάθμιση των αρχαιολογικών χώρων Παλατιανού και Ευρωπού. Την αναπαλαίωση και λειτουργική αξιοποίηση των εμβληματικών κτηρίων σε Γουμένισσα (Μεταξουργείο) και Κιλκίς (Δίδυμες καπναποθήκες)

Από την 26η Μαΐου με τη στήριξη και τη συμμετοχή σας,

Κοιτάμε μπροστά

Λίγα λόγια για μένα 

Γεννήθηκα το 1962 στη Θεσσαλονίκη. 

Το 1987 αποφοίτησα από το Οικονομικό τμήμα της Ν.Ο.Ε του Α.Π.Θ, υπότροφος του Ι.Κ.Υ και έχοντας στα χρόνια των σπουδών εκλεγεί επανειλημμένα στα συνδικαλιστικά φοιτητικά όργανα. 

Μετά την αποφοίτησή μου εργάστηκα σαν προϊστάμενος λογιστηρίου στον ακμάζοντα τότε κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας στη Θεσσαλονίκη. 

Από το 1998 ζω και εργάζομαι στο Κιλκίς ως Διευθυντής Λογιστηρίου σε βιομηχανική εξαγωγική μονάδα της ΒΙ.ΠΕ.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του 2014. 

Από το Νοέμβριο του 2015 έως σήμερα Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Κιλκίς. 

Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου "Σύλλογος για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς". 

Μέλος σε λέσχες ανάγνωσης σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη. 

Είμαι παντρεμένος με την Χαρούλα Χρυσουλίδου, καθηγήτρια Γαλλικής και έχουμε δύο παιδιά, τον Μανώλη και τον Αλέξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.