Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Επίσκεψη Σούλη Καζαντζίδη στη ΔΕΥΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Επίσκεψη στη ΔΕΥΑ Κιλκίς πραγματοποίησε τη Πέμπτη 18 Απριλίου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ είχε μια πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση της επιχείρησης, από τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Ηλία Αβραμίδη, τον οποίο ο κ. Καζαντζίδης ευχαριστεί θερμά.

«Δέσμευσή μας είναι η δημιουργία νέων φραγμάτων και η ενίσχυση των νέων έργων από εθνικούς πόρους. Επιτέλους στα Κρούσια κάποτε πρέπει να ξεκολλήσουν τα έργα», ήταν η χαρακτηριστική ανάρτηση του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς στη σελίδα του στο Facebook https://www.facebook.com/anastasios.kazantzidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.