Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Κοντά στα παιδιά του ΚΔΑΠ –ΜΕΑ ο Δημήτρης Κυριακίδης


Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης. 


Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ συνομίλησε με το προσωπικό και τα παιδιά που τα πετύχαμε σε στιγμές διασκέδασης καθώς είχαν την αποκριάτικη γιορτή τους. 

Η υπεύθυνη του ΚΔΑΠ Κόνυ Καραουλάνη, εργαζόμενοι που φροντίζουν με αγάπη και ενδιαφέρον να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους τα παιδιά και οι ενήλικες που φιλοξενούνται στην κοινωνική δομή αλλά και τα ίδια τα παιδιά είχαν την καλοσύνη να ξεναγήσουν το Δημήτρη Κυριακίδη στους χώρους του Κέντρου, στο γυμναστήριο, στο φυσιοθεραπευτήριο, στην αίθουσα καλλιτεχνικών, την οποία κοσμούν χαριτωμένες κατασκευές των παιδιών, αλλά και στην αίθουσα υπολογιστών. 

Από τη σύντομη ξενάγηση κρατήσαμε όμορφες εικόνες με τα παιδιά να μας δείχνουν με αληθινό καμάρι τις υποδομές στις οποίες αξιοποιούν δημιουργικά το χρόνο τους και να μας ενημερώνουν με έκδηλο ενθουσιασμό για τη συμμετοχή τους, με έργα ζωγραφικής, σε εικαστική έκθεση που διοργανώνεται προσεχώς στην Πάτρα. 

Κρατήσαμε και το αίτημα των υπευθύνων του Κέντρου για την ανάγκη συντήρησης του σχολικού κτηρίου καθώς τα σημάδια του χρόνου και της υγρασίας είναι εμφανή στους τοίχους και στην οροφή του.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης δήλωσε εντυπωσιασμένος από το επίπεδο του παραγόμενου εκπαιδευτικού έργου και τις υλικοτεχνικές υποδομές του ΚΔΑΠ –ΜΕΑ, το οποίο λειτουργεί υπό τη σκέψη της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ), και τόνισε ότι θα συμβάλλει με κάθε πρόσφορο τρόπο ώστε οι δραστηριότητές του και να συνεχιστούν και να αναδειχθούν περισσότερο στην τοπική μας κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.